Help for English

Hovorová angličtina #2

Komentáře k článku: Hovorová angličtina: Různé 'cool' výrazy

 

Ramonis

Hey guys, I think this is pretty cool. It is damn good stuff. You gotta be kidding to promise us dirty words, but I am really looking forward to it. It´s gonna be pretty good I guess. The other websites about learning English suck, this one is bloody terrific. I wish you good luck with your other work. What the hell I am gonna do now!!! I reckon I should leave. See you later aligators!!

Fakt super

je to pekne udelane, dikujem…mocky chvalim!! :-) Na tuhle stranku chodim kazdy den a pokazde se neco noveho dozvim…:-)

Tak toto je vazne velmi dobry clanok, dakujem pekne…dlho som sa snazila najst nejaku knizku so slangom,a le bez uspechu, diky pane Vite

good stuff

Damn, this is pretty cool stuff guys.I´m just kidding…really good article :-D

Re: Ramonis

Fine speech :))

devilnam

Shit!!! Never seen better page about learning English and so talented guy. If only I could be like you. The problem is that I'm still young only 15. This English page is the best page and the other – it sucks. :shock: But now I need to learn
English skills to get through the exam FCE. 8-)

Skvele hodne mi tento clanek pomohl.Dik moc

Bloody hell! :-D

Díky za stránky. Když něco nepochopím z gramatiky v kurzu, tak si zajdu tady a už je mi jasno. Bezva jsou i hovorové výrazy…ve slovníku „that sucks!“ bylo něco jiného než jsem potřebovala vědět :-) :idea:.

Re: Ramonis

pls, whad do you mean with word: reckon? can you write me?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od glow-worm vložený před 16 lety

Re: Ramonis

pls, whad do you mean with word: reckon? can you write me?

Re: Re: Ramonis

I RECKON = I GUESS, I THINK…

Jak by se prosím vás dala přeložit věta „I wanna rock with you“? S tím „rock“ se často setkávám a tuším, co to asi znamená, ale nevím, jaký pro to požít český ekvivalent. Předem děkuji.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od oops vložený před 16 lety

Jak by se prosím vás dala přeložit věta „I wanna rock with you“? S tím „rock“ se často setkávám a tuším, co to asi znamená, ale nevím, jaký pro to požít český ekvivalent. Předem děkuji.

Re:

Teoreticky se ROCK dá použít v hovorové angličtině místo jakéhokoliv slovesa. Vaše věta, záleží, kdo to komu v jaké situaci říká.

Re: Rocking?

ale ne, YOU ROCK znamená, že jste super, že jste COOL.

Dobrý den, nedávno jsem čet knihu a narazil na výraz: D'you hear…Předpokládám, že je to zkrázenina Did you hear a jak se to prosím čte…? Děkuji

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.