dobrý
hi!ty sem
dáváš fakticky dobrý odkazy! ![]()
Komentáře k článku: ESL - Podcast
dobrý
hi!ty sem
dáváš fakticky dobrý odkazy! ![]()
díky
Taky ti chci poděkovat za skvělý odkazy. Většinu mám už
v oblíbených. ![]()
Tyhle podcasty jsou vážně výborné, je dobře rozumět, kdejaké
těžší slovo spelují… Myslím, že je to moc dobrý odkaz. a dozvíte se
i zajímavé informace, vedle toho, že je vše v angličtině ![]()
Díky, díky, už je v záložkách. ![]()
supr
výborná stránka na poslech .. .je jim fakt dobře rozumět .. Thanks
Re:
To je nesmysl, ty rozdíly nejsou tak velké, a pokud někdo umí anglicky, umí anglicky. A pokud nějaký učitel nedokáže některé rozdíly přijmout, pro studenta, který umí dobře americkou angličtinu, není problém naučit se těch pár věcí jinak, aby ve škole prospíval na výbornou.
DrEvil
Re:
To je nesmysl, ty rozdíly nejsou tak velké, a pokud někdo umí anglicky, umí anglicky. A pokud nějaký učitel nedokáže některé rozdíly přijmout, pro studenta, který umí dobře americkou angličtinu, není problém naučit se těch pár věcí jinak, aby ve škole prospíval na výbornou.
Re: Re:
s tim souhlasim. ale v esl co si pomatuju se uci vetsinou slang nebo hovorova anglictina
RE:
Hello. Není to tady supr? Mě se tady mocinky lidi líbí a co vám. Já si mocinky ráda povídám s lidmi.
děkuju
tohle je uzasnej web, dekuju, dekuju, dekuju ![]()
Re:
Tuhle příšernou větu jste našla na stránkách ‚supr pro učení‘?
ESL_POD
Zdravím a děkuji za zajímavý odkaz. Na stránkách „ESL_POD“ v záložce „Learning Guide“ najdete ukázkový placený podkast – odkaz „See a Sample Learning Guide“. Obdobně vypadá většina podkastů. Předplatil jsme si měsíc a zatím jsme velmi spokojen. Je to ideální nástroj, jak si vylepšit své jazykové dovednosti. A při kurzu dolaru vyjde jeden podkast na 15,– což je směšné, když přihlédnéme k úsilí, které stojí vytvoření jednoho programu. Určitě doporučuji.
Re:
znamená to něco jako „ale to je normální“, „ale to mě nepřekvapuje“ – v negativním smyslu. Např. V pátek mají všechny školy volno… až na tu naší. Ale to je u nás normální. – It's par for the course.
prosim kde najdu textovou podobu jednotlivych rozhovoru? Jinak je to super:-)
Achjo, já to nechápu…Těmto podcastům rozumím bez problému, ale
jakmile slyším cvičné testy na FCE, tak..... ![]()
dobrý večer,
tento odkaz se mě velmi líbí (hlavně, jak je rozebraný rozhovor…), ale
zajímalo by mě jak moc tam autor používá americkou angličtinu. připravuji
se na FCE a nerada bych se některé výrazy učila z US english.
je to jen moje úvaha…tak bych chtěla znát Váš názor
děkuji za odpověď
bara
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.