mám z toho trochu smíšené pocity-sice mám „jen“ 3 špatně, ale těch neznámých slovíček…
Komentáře k článku: Multiple choice: The Great Barrier Reef
mám z toho trochu smíšené pocity-sice mám „jen“ 3 špatně, ale těch neznámých slovíček…
Re: What's the difference?
To je proto, že v těchto testech MUSÍTE doplnit nějaké slovo. Vy jste to nechal nevyplněné, jako že nevíte, co tam patří. Něco tam ale patřit musí.
Hmm, 50% úspěšnost, to je hodně slabé. Je fakt že jsem to dělala trochu narychlo, ale stejně. Potřebovala bych k tomu slovník, aby to dopadlo lépe…
Re:
Podle mě: This good was marked down. a This good was marked up. jsou oposita. Ale pokud vím, tak mark down má i jiné významy než zlevnit, pak už by opakem nebylo mark up.
Re: THAT'S NOT FAIR !
OFF samozřejmě není ‚adjective‘ (přídavné jméno) ale částice. KILL OFF je frázové sloveso, které má trochu jiný význam, než samotné KILL. KILL znamená prostě zabít. KILL OFF je vybít, vyhladit – tedy zabít všechny. V češtině nemáme frázová slovesa, máme předpony, tedy od BÍT můžeme vytvořit ZABÍT, VYBÍT, POBÍT, ROZBÍT apod.
But you can try and KILL OFF adjectives in your speech, if you like. ![]()
Re:
Nedám! ![]()
tak
mám
4 chyby, ale zase mi to dalo pár nových znalostí a prosvičení…
ok
Re:
Tak zak odmlouva panu profesorovi, to je teda poradek…
Re:
Tak zak odmlouva panu profesorovi, to je teda poradek…
Re: Re:
Nene, Ruda není žák. On sem jen rád chodí a šťourá. Viď, Rudo?
Informace o obtížnosti testu
Otevřel jsem si několik testů, teď koukám třeba na tenhle, ale nikde nevidím obtížnost (INTERMEDIATE, PRE-INTERMEDIATE). Možná by nebylo na škodu i tuhle informaci někde u článku uvádět, třeba když někdo přijde z vyhledávačů atd.
Informace o obtížnosti testu
Otevřel jsem si několik testů, teď koukám třeba na tenhle, ale nikde nevidím obtížnost (INTERMEDIATE, PRE-INTERMEDIATE). Možná by nebylo na škodu i tuhle informaci někde u článku uvádět, třeba když někdo přijde z vyhledávačů atd.
Re: Informace o obtížnosti testu
Máte pravdu, nějak to vymyslíme.
Re: Re: Re: Re:
Můj Windows, Word, Visual Basic, které od Microsoftu mám a k podnikání používám,jsou stoprocentně legální, Rudo. Nedovolil bych si podnikat v oboru SOFTWARE aniž bych měl takovéhle věci čisté.
Dobry den. Jaky je rozdil mezi IN the world a ON the world?
Diky za odpoved
Dobry den. Jaky je rozdil mezi IN the world a ON the world?
Diky za odpoved
Re:
ON THE WORLD je špatně. Na světě = IN THE WORLD. ON je např. on the planet, on Earth apod.
Stovčička
Jé, já měla všecko správně! Hurá!
Dík za pěkný
test a za to, že byl udělaný tak, abych všecko věděla ![]()
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.