Help for English

Reading: Dawson's Creek Episode Guide

Komentáře k článku: Reading: Dawson's Creek Episode Guide

 

Re:

Člověk tu musí trochu číst mezi řádky, a je fakt, že to není nejsnadnější.
let off steam – to do or say something that helps you to get rid of strong feelings or energy (cambridge advanced dictionary)
- v textu je LETS OFF TOO MUCH STEAM AT A PARTY – tedy pravděpodobně se pořádně opije

K tomu pátku 13. – ne takové party asi nejsou přímo zvykem, ale obecně pátek 13. je spojen s neštěstím a strachem z neštěstí. Navíc je dobře známý horor Friday the 13th. Tedykdyž dawson pořádá párty k pátku 13. a ‚pulls all the pranks‘, dá se předpokládat, že se snaží ostatní vystrašit.

Re:

ano, ale je to TOO MUCH STEAM – až moc, a je tu AT THE PARTY – na párty… to myslím možnosti zužuje na jednu jedinou, že se prostě opije. V zadání je také PROBABLY – a v žádném jiném díle nic jiného nenapovídá, že by se tam mohlo jednat o to, že se někdo opije.

Wow, 100%, musím se pochlubit, sám jsem to nečekal :oops: :-D

Smím se zeptat? Co znamená „pulls all the pranks“?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Stepka.T vložený před 16 lety

Smím se zeptat? Co znamená „pulls all the pranks“?

Re:

PULL znamená udělat něco podlého, např. PULL A TRICK (žertík), PULL A STUNT (udělat nějakej kousek – např. něco nebezpečného, něco nečestného apod.)

Dawson v tomhle díle nastraží ve svém domě spousty různých strašidelných věcí, oběšence, mrtvoly, co vypadnou ze skříně, o půlnoci se vypne elektrika atd., spousty takových žertíků k pobavení svých přátel k příležitosti pátku třináctého.

88%… Tak tohle se povedlo :) Dawsonův svět jsem měl dřív moc moc rád a tímhle testem jsem si vlastně trochu zavzpomínal na první díly… Z těhlech je můj nejoblíbenější, jak se Pacey přihlásil taky do soutěže krásy, protože pravidla jasně neříkali, že se může přihlásit jen holka :)
Bohužel co si pamatuju, tak později se stal seriál hrozně natahovanou mýdlovou operou a některý díly byly vyloženě příšerný.

Re:

První sezóna byla jednoznačně nejlepší. Mně ale ani ty další nevadily.

88%, pěkně mi to dalo zabrat:-)

75% – no není to nic moc, ale kdyby se mi to podařilo zítra při zápočtu tak budu štěstím bez sebe 8-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Laduš vložený před 15 lety

75% – no není to nic moc, ale kdyby se mi to podařilo zítra při zápočtu tak budu štěstím bez sebe 8-)

Re:

Řekl bych ale, že tohle tam nebude. :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.