Help for English

Jak napsat na tento web článek?

 

Podmínky jak napsat na tento web článek by mě zajímaly poněvadž já sám o tom nic nevím.Pokud někdo víte něco více hoďte sem prosím příspěvek.Děkuji vám všem.

Podmínka nejspíše je, že to musí být pro web přínosné a nesmí být proti pravidlům. Pokud nějaký článek napíšete, pošlete ho Markovi a on ho v případě, že ho zaujme vydá.

Přesně tak. Kdybyste chtěl přispívat pravidelně, dostal byste od nás login údaje do admin centra a články byste vydával sám. To ale případně časem.

chcel by som sa este ja sa potom spytat, ze keby som eventualne napisal neajky clanok, tak ako bo mam formatovat? html(pozriet, ake znacky pouzivate), bbcode, alebo nebodaj texy!, ci (la)tex?

Texty vytváříme v našem online editoru nebo v HTML. První článek bych rád viděl nejdřív např. obyč ve wordu, abych viděl, jestli to k něčemu bude nebo ne. Pokud ano, dal bych instrukce a přístup. do online redakčního prostředí, kde byste si článek už naformátovali sami.

Tady mají spešl wysiwyg editor, takže bys to pak musel stejně převést :-)

Já mám dojem, že to bere i HTML kód, ne? Když jsem tu vydával ten článek o rozšířeních Firefoxu, tak jsme se s Markem dohodli na HTML.

Já bych hlavně doplnil, že ty články by měli mát stejné, nebo velice podobné formátování (barvy, velikosti písma, typy zvýrazňování apod.) jako ostatní články zde na webu, aby to sem zapadalo, bylo to přehledné a čtenáře nemátlo.

:-) Dík vám všem za názory.

Jen ještě máte někdo nejáký kontakt.Kam to mám poslat?

Marek Vít

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.