Fajn
Bezva soutěž a navíc můj oblíbený seriál. Odesláno a snad se
štěstí usměje. ![]()
Komentáře k článku: Soutěž o 3x DVD se seriálem STEP BY STEP
Fajn
Bezva soutěž a navíc můj oblíbený seriál. Odesláno a snad se
štěstí usměje. ![]()
question
Dobrý den chtěla jsem se zeptat v tom přepisu musí být užita slova s ukázky nebo mouhou byt i synonyma??
question
Dobrý den chtěla jsem se zeptat v tom přepisu musí být užita slova s ukázky nebo mouhou byt i synonyma??
Re: question
Máte použít ‚vlastní slova‘, takže se tam nemusí ani jedno slovo z ukázky vůbec objevit. Jde o to to celé jednoduše převyprávět / shrnout.
Máte použít ‚vlastní slova‘, takže se tam nemusí ani jedno slovo z ukázky vůbec objevit. Jde o to to celé jednoduše převyprávět / shrnout.
Re: Re: question
děkuji :o)
Re: Re: question
nemusí, ale může, samozřejmě…
Vidíte
A proto sem mimo jiné ráda chodím
Super soutěž.
A jinak super web.
Každý den mě HFE něčím překvapí.
Co to bude
příště?
škoda, celkem jsem tomu rozuměla, ale o tom, jaký to je seriál nemám ani tušení…
thank-you
Oceňuju vaši fantazii, super!! Keep up the good work! :--)
škoda, celkem jsem tomu rozuměla, ale o tom, jaký to je seriál nemám ani tušení…
Re:
škoda, já mám opačný problém jak ty…
Úžasné.. obdivuji vaši kreativitu ![]()
úplně skvělé. rozumněla jsem tomu, vím o čem to je a taky z čeho to
je a snad můj výcuc pochopíte
úplně skvělá
soutěž, děkuji, obdivuji vaše úžasné nápady ![]()
Krásné nápady.
To je pěkné překvapení pro ty, kdo už umí anglicky, je dobře, že to tady bude zachováno, budu se k takovým nahrávkám vracet a snad jednou porozumím. Zatím zaslechnu jen sem tam známé slovíčko, ale i z toho mám radost. Ale pro začátečníčky taková nějaká soutěž zatím není. Máme se co učit. Ale dává to energii a chuť do dalšího studia.
blahopřání
Ááá… už jsou tu výsledky, blahopřeji výhercům a mám radost, že jsou to skalní přívrženci tohoto webu. McKay má určitě velkou radost.
blahopřání
Ááá… už jsou tu výsledky, blahopřeji výhercům a mám radost, že jsou to skalní přívrženci tohoto webu. McKay má určitě velkou radost.
Re: blahopřání
No to mám.
Konečně se i na mě jednou dočkalo.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.