Help for English

Human Body

Komentáře k článku: Human Body (large wordlist)

 

Re:

To kreslila manželka… :-)

drobnost

Drobný překlep v českém textu u slovíčka „Knuckle“.
Jinak výborné, některé neznám, byť jsem z profese.

Nemoci

Marku, mohl byste do slovníku prosím zařadit i nějaké nemoci a stavy (např. infarkt, otřes mozku, horečka, chřipka a další)?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Ing. Tomáš Smutný vložený před 16 lety

Nemoci

Marku, mohl byste do slovníku prosím zařadit i nějaké nemoci a stavy (např. infarkt, otřes mozku, horečka, chřipka a další)?

Re: Nemoci

Jistě…

Re: Hmm …

Ano, u některých nejsou. Ono nechat udělat 12000 obrázků není jen tak.

Jen to možná jen drobnost, ale pro mě je to zavádějící. U slovíčka průduška je obrázek hrtanu…průduška je o kousek nížeji. :-)

Rozčlenit témata…

Lidské tělo mě velmi zaujalo.Ale bylo by dobré kdyby se to rozdělilo zvlášť na témata..např.vnit­řní orgány, části těla, nemoci, kostní aparát atd.Jinak moc chválím…velmi pěkně zpracované a poutavé… :-)

pinkie

Marku,chtěla bych vědět , okud pochází slovo pinkie malíčk ,setkala jsem se s posměchem po vyslovení tohoto před angličanem je to prý nevhodné.děkuji za odpověď

pinkie

Marku,chtěla bych vědět , okud pochází slovo pinkie malíček , setkala jsem se s posměchem po vyslovení tohoto před angličanem je to prý nevhodné.děkuji za odpověď

zdravím :)..zajímalo by mě jak se říká detskym genitaliim :) děkuji :)

pee-pee nebo wee-wee, a nebo normálně. :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.