juuu vz ste mi ale zprijemnil rano.tu pisnicku miluju a serial taky:)
Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž
juuu vz ste mi ale zprijemnil rano.tu pisnicku miluju a serial taky:)
Re: Re:
a když už se mluví o plánování můžu se zeptat jesi máte nějaký ten plán na prosinec?:)
Re: Re:
a když už se mluví o plánování můžu se zeptat jesi máte nějaký ten plán na prosinec?:)
Re: Re: Re:
No, to hodně záleží, co nám z téhle soutěže zbyde. Uvidíme.
Juchů
tak dnes to šlo lépe než včera
ikdyž mi to taky
trvalo ![]()
fu
tak toto dalo zabrat nakolko tento serial vobec nepoznam, ale po chvili hladania to mam
Hurá
Neznala jsem to, ale mám to, hurá ![]()
5 jsem dělal vylučovacím způsobem, to mi zbyli tři seriály… hned
první jsem trefil ![]()
Tak to já se potrápila daleko víc. Od rána poslouchám písničky
No jo, když jsem si
neuvědomila jedno slovíčko ze zadání!
Ale najednou mi to
vhupslo a mám to. ![]()
5 jsem dělal vylučovacím způsobem, to mi zbyli tři seriály… hned první jsem trefil
Re:
presne tak… vyloucila jsem serialy ktere znam opravdu dobre a vim ze to v nich nebylo..... ale priznavam dalo mi to celkem zabrat:-)
Uf
Taky mi to dalo pořadně zabrat – asi dnes už jenom klasickou hudbu
. Neznám totiž ani
písničku, ani seriál. Ale mám to. ![]()
Uf
Taky mi to dalo pořadně zabrat – asi dnes už jenom klasickou hudbu
. Neznám totiž ani písničku, ani seriál. Ale mám to.
Re: Uf
Mám radost, když vidím, že se zúčastňují i ostatní a podělí se se svými zážitky při hledání, nejsem sama, hodně štěstí eowyn46.
Mám radost, když vidím, že se zúčastňují i ostatní a podělí se se svými zážitky při hledání, nejsem sama, hodně štěstí eowyn46.
Re: Re: Uf
Taky mi to dalo zabrat, vylučovala jsem ty co znám a z těch co zbyly to byl až poslední,ale máááám to.
Schmudla
Já jen vždycky doufám, že mě osvítí a já o vyhledávače zadám tu správnou kombinaci slov. Viz včerejší otázka, při některých kombinacích se člověk dostal moc všeobecným odpovědím, stačilo to změnit a bylo to jasný, aspoň to tak vypadá…
Ještě jsem nakoukla před spaním, taky se ráda dívám, jak se daří ostatním. A tobě Georgii též přeju hodně štěstí.
6. otázka
Tak 6. otázku už mám, ale nejsem si úplně jistá, jestli i to, co jsem
napsala, platí, akorát se nemůžu zeptat, abych něco nevyzradila
![]()
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.