ja ty songy zatim taky vzdala, mela jsem ted napilno a po 3 hodinach googleni uz jsem videla zelene, ale treba jim dam jeste sanci…
Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž
ja ty songy zatim taky vzdala, mela jsem ted napilno a po 3 hodinach googleni uz jsem videla zelene, ale treba jim dam jeste sanci…
Měla bych dotaz.Lze do „incomplete“ počítat i možnost, že by dítě vyrůstalo bez obou rodičů?Děkuji a doufám že tím moc nenapovím!:-)
Měla bych taky dotaz? Má se tam psát název seriálu? V zadání to není, ale přijde mi divné psát jenom jméno a důvod..
Taky mám dotaz ke 14. Osoba která se objeví až v pozdějších sériích, v první o ní není ani zmínka, ale lze předpokládat )a víme to), že tomu tak bylo i v první sérii. Počíta se?
Měla bych dotaz.Lze do „incomplete“ počítat i možnost, že by dítě vyrůstalo bez obou rodičů?Děkuji a doufám že tím moc nenapovím!:-)
Re:
Jistě, v otázce píšu i „otherwise incomplete“.
Měla bych taky dotaz? Má se tam psát název seriálu? V zadání to není, ale přijde mi divné psát jenom jméno a důvod..
Re:
Název tam být nemusí. Když budete mít správně to jméno člověka, předpokládá se, že víte, ze kterého seriálu to je.
Taky mám dotaz ke 14. Osoba která se objeví až v pozdějších sériích, v první o ní není ani zmínka, ale lze předpokládat )a víme to), že tomu tak bylo i v první sérii. Počíta se?
Re:
Když daná postava v první sérii není, najděte někoho jiného.
Myslela jsem, že jen já mám s 12. otázkou problémy. Strávila jsem nad
ní většinu volné neděle a zatím jsem ji uložila k ledu. Třeba se
ještě dostaví inspirace ![]()
Teda, docela mě děsíte, jak píšete, že tu 12 spousta z vás nemá,
až začínám pochybovat, jestli to mám správně ![]()
No tak bych rád poslal 15 odpovědí, ale nemůžu kvůli té 12. otázce.
Mám 2 a za boha prostě nemůžu najít tu 3… ![]()
A já zaboha nemůžu najít dnešní odpověď a musím do práce. Škoda, že nemám víc času.
Škoda, rád bych je poslal, ale nemám ještě všechny odpovědi. ![]()
No tak bych rád poslal 15 odpovědí, ale nemůžu kvůli té 12. otázce. Mám 2 a za boha prostě nemůžu najít tu 3…
Re:
Já taky. Hledala jsem tu třetí snad celý víkend. Jsem zvědavá na vyhodnocení.
Question 15
Tak dnešní otázka mě zase potěšila ![]()
už jste to někdo poslal?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.