No, já jsem si včerejšek už obrečela, tak jsem zvědavá, jak to bude
probíhat dnes a kdo dnes vyhraje. Držím vám všem pěsti ![]()
Komentáře k článku: Seriály podruhé
No, já jsem si včerejšek už obrečela, tak jsem zvědavá, jak to bude
probíhat dnes a kdo dnes vyhraje. Držím vám všem pěsti ![]()
No, já jsem si včerejšek už obrečela, tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat dnes a kdo dnes vyhraje. Držím vám všem pěsti
Re:
Třeba se na vás usměje štěstí ještě dneska
Opravdu byste si to
zasloužila!
ne, myslím, že jednou vylosovaní už nejsou v dalším losování, ale děkuji všem, kteří mi přáli. Moc mne to těšilo, když jsem ráno přišla a četla si komentáře.
a ja som sa uz potesil ze dnes vecer si to striehnete…skoda ze vcera…vlastne este dnes vam to nevislo…
ne, myslím, že jednou vylosovaní už nejsou v dalším losování, ale děkuji všem, kteří mi přáli. Moc mne to těšilo, když jsem ráno přišla a četla si komentáře.
Re:
Skutečně losuji jen z těch, kteří ještě v této soutěži vytažení nebyli.
njn, jdu spinkat
ja mam proste smulu ve hre asi ![]()
tak vy vylosovani budte rychliiii ![]()
Tak zase nic… Ale těším se příště
Dobrou
Tak dneska zase nic. Ale všem zúčastněným přeji hodně štěstí…
Škoda, škoda … že ani dneska to nevyšlo … ale o to vic se budu
tešit na další soutěž
Všem vylosovaným přeju hodně štěstí v rychlosti, a všem
ostatním přeju dobrou noc ![]()
zase nic…ale to nevadi,snad příště.
Už se těším na
další soutěž. Tyto stránky jsou fakt super. ![]()
tečka
Tak to byla bezvadná tečka za touhle skvělou soutěží. Opravdu jste to celé báječně vymyslel. Gratultji výherkyním a těším se také na příště.
tečka
Tak to byla bezvadná tečka za touhle skvělou soutěží. Opravdu jste to celé báječně vymyslel. Gratultji výherkyním a těším se také na příště.
Re: tečka
Po včerejší noci jsem ti držela palce, říkala jsem si, že si vyberereš X-Files a tak jsem v pohodě prospala celou dnešní noc. Tak tedy příště a taky blahopřeju všem výhercům.
Všem moc gratuluji
Užijte si sledování seriálů.
Marku, neprozradíš jaká bude příští soutěž? ![]()
Prosím mohl byste opět napsat jména těch 3, kteří se nestihli ozvat?
a jinak samozřejmě děkuji za skvělou soutěž, moc jsem se bavila.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.