Help for English

Oxford Practice Grammar - Intermediate

Komentáře k článku: Oxford Practice Grammar - Intermediate

 

Re:

Na úrovni Intermediate si myslím, že jsou obě učebnice srovnatelné. U nižší i vyšší úrovně si myslím, že je lepší EGU. Osobně raději používám i na úrovni Intermediate raději učebnici EGU. Přijde mi přehlednější, ale zase nemá jiné prvky, jako třeba souhrnné testy apod. Ty jsou ale na CD, takže tím se to vyrovnává.
Takže čím může konkurovat? No, má delší historii a myslím, že je propracovanější. O vysvětlení je myslím trochu kvalitnější. Ale je to opravdu hodně vyrovnané. Obě nakladatelství se hodně snaží si konkurovat, všechny jejich materiály jsou velmi kvalitní.

EGU je lepší

Připravuji se na státnice a prošel jse celou EGU. To je učebnice, která dle mého názoru nemá na českém trhu konkurenci. Nyní zkouším i OPG, abych si rozšířil obzory i z dalšího pramene, ale příliš se mi tahle učebnice nelíbí. Jednoduché věci jsou v ní vysvětlovány příliš složitě, je nepřehledná, celkový dojem z práce s ní je dost špatný a testy jsou sice občas ku prospěchu věci, ale mnohem lepší testy lze najít na těchto stránkách (velký dík jejich autorovi :-) )Takže pokud mohu doporučit, tak všema deseti EGU !!!

Myslite ted Marku EGU jako verzi Advanced nebo tu modrou intermediate k dosazeni urovne C1? Dekuji

Odkaz na příspěvek Příspěvek od joro vložený před 15 lety

Myslite ted Marku EGU jako verzi Advanced nebo tu modrou intermediate k dosazeni urovne C1? Dekuji

Re:

Myslím tu zelenou ADVANCED.

Oxford Practice Grammar

Tuhle učebnici jsem si nedávno koupil a je opravdu skvělá :) :) :)
akorát bych vytkl, že ty cvičení jsou moc jednoduchá :D
- jinak úplně v pohodě :)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.