super serial
..skoda ze jedu 14. na hory tak se asi nezucastnim ![]()
Komentáře k článku: Soutěž o seriál THE IT CROWD
super serial
..skoda ze jedu 14. na hory tak se asi nezucastnim ![]()
sakra
som tu len pol roka a 16 mi zacina skola ![]()
registrace
Dobrý den, mám ve svém profilu v datu registrace samé nuly, nevíte, co to znamená? Děkuji za odpověď.
registrace
Dobrý den, mám ve svém profilu v datu registrace samé nuly, nevíte, co to znamená? Děkuji za odpověď.
Re: registrace
To je proto, že už jste s námi hodně HODNĚ dlouho. Takže žádné
strachy. ![]()
registrace
Re: registrace
Jste asi ‚nejstarší‘ aktivní uživatelkou našich stránek, pozná se to i podle čísla uživatele. Máte č. 11, nikdo s nižším číslem, snad kromě autorů, sem nechodí.
Jé, další soutěž?
Tak tentokrát si budu brousit zuby na druhou nebo třetí cenu, na
první ještě nemám odslouženo ![]()
Jé, další soutěž?
Tak tentokrát si budu brousit zuby na druhou nebo třetí cenu, na první ještě nemám odslouženo
Re:
Ale i ta by byla pěkná, ne?
Re:
Ale i ta by byla pěkná, ne?
Re: Re:
No samozřejmě
Už se
těším ![]()
tak o tuhle soutěž přijdu protože 17. odjíždím do Londýna,no ale
tak za to to stojí ![]()
Zajímalo by mě, jestli jsou tam opravdu anglické titulky, někde jsem četl, že se jedna o tzv. sheet titulky. Snad jsem si to nespletl s jiným seriálem.
Zajímalo by mě, jestli jsou tam opravdu anglické titulky, někde jsem četl, že se jedna o tzv. sheet titulky. Snad jsem si to nespletl s jiným seriálem.
Re:
Já mám tu první sezónu, a tam titulky jsou. Ten balík s oběma sezónami jsem nerozdělával, ale na krabičce to píšou.
takže když to bude rok až za měsíc, tak mám s hlavní cenou smůlu?
škoda ![]()
takže když to bude rok až za měsíc, tak mám s hlavní cenou smůlu?
škoda
Re:
Ano, bohužel ano. Ale na vás pořád ještě zbývají 2. a 3. cena. To taky není k zahození, ne? Prostě jsem v této soutěži výjimečně chtěl, aby byli nějak zvýhodněni ti skalní, kteří tu s námi jsou už dlouho. Neberte si to osobně, vás si taky nesmírně vážíme.
tak o tuhle soutěž přijdu protože 17. odjíždím do Londýna,no ale tak za to to stojí
Re:
A tam nebudete mít přístup k internetu?
Re:
Ano, bohužel ano. Ale na vás pořád ještě zbývají 2. a 3. cena. To taky není k zahození, ne? Prostě jsem v této soutěži výjimečně chtěl, aby byli nějak zvýhodněni ti skalní, kteří tu s námi jsou už dlouho. Neberte si to osobně, vás si taky nesmírně vážíme.
Re: Re:
To jsem docela rád, doufám, že bude vysoká šance ![]()
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.