Takže, projel jsem mimo jiné také 4ku a 10tku a kupodivu 7čku. Ty další dvě chyby za ty bych se měl oběsit.
Komentáře k článku: Miscellaneous Upper-Intermediate Test 11
Takže, projel jsem mimo jiné také 4ku a 10tku a kupodivu 7čku. Ty další dvě chyby za ty bych se měl oběsit.
Trochu mimo mísu ![]()
Zdravím všechny… Jaký je rozdíl mezi slovy unable a disable? Moc děkuji
Trochu mimo mísu
Zdravím všechny… Jaký je rozdíl mezi slovy unable a disable? Moc děkuji
Re: Trochu mimo mísu ![]()
Třeba tenhle:
unable ~ neschopen (např. něco udělat), opak k able –
přídavné jméno (nikdy před podstatným jménem)
disable ~ znemožnit (někomu něco) – sloveso
Re: Trochu mimo mísu
Třeba tenhle:
unable ~ neschopen (např. něco udělat), opak k able – přídavné jméno (nikdy před podstatným jménem)
disable ~ znemožnit (někomu něco) – sloveso
Re: Re: Trochu mimo mísu ![]()
Jen doplním ![]()
enable ~ umožnit – sloveso
Super
U te ctyrky jsem taky porad resila naco se to mam tesit. Super, namlela jsem
si nos,pokazde kdyz vidim neco automatickeho,tak doplnim a neresim co je kolem.
Dobre ponauceni, diik..
Marku,s nekterymi testy mate umeni snizovat lidem sebevedomi
Ale myslim to
samozrejme ve srande,stranky jsou vyborny a je jen na nas,zda se jazyk ucime
poradne, moc dekuju,ze nam takhle podavate pomocnou ruku,stranky
jsou super.
Mejte se
Super
U te ctyrky jsem taky porad resila naco se to mam tesit. Super, namlela jsem si nos,pokazde kdyz vidim neco automatickeho,tak doplnim a neresim co je kolem. Dobre ponauceni, diik..
Marku,s nekterymi testy mate umeni snizovat lidem sebevedomiAle myslim to samozrejme ve srande,stranky jsou vyborny a je jen na nas,zda se jazyk ucime poradne, moc dekuju,ze nam takhle podavate pomocnou ruku,stranky jsou super.
Mejte se
Re: Super
Jo, něco takového mi teď studenti na VŠ taky řekli… ale to není mým cílem. Snažím se do těchto testů pro pokročilé dávat i šikovné vychytávky, ne proto, aby se člověk nachytal, ale proto, aby se něco naučil, aby si leccos uvědomil atd.
Re: Super
Jo, něco takového mi teď studenti na VŠ taky řekli… ale to není mým cílem. Snažím se do těchto testů pro pokročilé dávat i šikovné vychytávky, ne proto, aby se člověk nachytal, ale proto, aby se něco naučil, aby si leccos uvědomil atd.
Re: Re: Super
Ja to myslela ve srande, vychytavky jsou zde jedine pro dobrou vec, moc dekuju za vase testy a stranky
Re: Re: Super
Ja to myslela ve srande, vychytavky jsou zde jedine pro dobrou vec, moc dekuju za vase testy a stranky
Re: Re: Re: Super
No, já vím. Ale oni to asi chudáci moc ve srandě nemysleli. Bojí se, že to budou mít v zápočtovém testu. (A právem.)
Mam v planu
k vam za rok delat zkousky, tak me nedeste ![]()
Mam v planu k vam za rok delat zkousky, tak me nedeste
Re:
Nebojte. ![]()
Mam v planu k vam za rok delat zkousky, tak me nedeste
Re:
Já zase tak zlej nejsem. ![]()
Jj, mela jsem vas na gymplu, tak treba me budete vyucovat znova,kdyz da buuuh
a dostanu se na VS ![]()
Jj, mela jsem vas na gymplu, tak treba me budete vyucovat znova,kdyz da buuuh a dostanu se na VS
Re:
Fakt?
Tak ať
to dopadne.
Jj, mela jsem vas na gymplu, tak treba me budete vyucovat znova,kdyz da buuuh a dostanu se na VS
Re:
Budu muset připravit něco spešl do přijímacích zkoušek.
Ja doufám že nebude potreba pripravovat nejaky spešl test,pac ma aj je
diky vasim strankam getting better, tak uvidime,nooo ![]()
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.