The Legend of the Apache Gold

Jo, je to potvůrka, nezapomenu, jak mi v Ten Litlle Indians seděl za komínem a řekl, Co by mi řekli rodiče, kdyby se dozvěděli co tu dělám? Seděl mi tam tři dny. Chudášek.
Ale u ohně jste ještě brzy, vraŤte se. Co kovboj?

Ať se snažím jak se snažím, prostě se nemůžu dostat z toho lesa a začínám být z toho zoufalá…

no já zas zkoušel vytradovat celý inventory a nic :-(

Ať se snažím jak se snažím, prostě se nemůžu dostat z toho lesa a začínám být z toho zoufalá…

ester, tusim, ze od toho indiana to bylo northeast a pak northwest… ale mozna ne. zkousela jsem taky milion kombinaci az to vyslo

jo diky, to bylo ono:)

to Frostpako : orla neřeště, byl jste už v dole? A v městě, kde by Vás někdo obdaroval?
To ester:V lese si nechte na každé pozici nějaký předmět, který můžete postrádat a zapisuje si, kam od něho jdete, je to jednoduché, protože jsou jen tři směry, hlavně tam nenechte něco, co budete jetě potřebovat. Já v tom lese bloudila také hodně dlouho. :-D

ester, tusim, ze od toho indiana to bylo northeast a pak northwest… ale mozna ne. zkousela jsem taky milion kombinaci az to vyslo

bloudím furt v lese :-( , jak z toho ven? mám tam potkat nějakého indiána?

tak zkoušejte směry, ono se to podaří, pokud se nevyděsíte jako já. Málem jsem z toho měla infarkt. Musela jsem hru přerušit a jít si dělat kafe . A to bylo v půl páté ráno!

georgia: V dole jsem byl, ale je tam tma :D

a prozkoumal jste lebku?

hm, tak jste me tou lebkou inspirovala a jeste jsem to zkusila, ac uz jsem se hrou prve prastila, no ale pravdepodobne mam jeste moc veci pred sebou, protoze mi chybi mirror…? ach, jsem stuck na 36%

ale lebka svítí málo, musí svítit víc. Nějaká cingrlátka se sem musí dopravit. nevzdávejte to! STOJÍ TO ZA TEN NÁDHERNÝ POKLAD NA KONCI.

czechmonster: Mapka lesa, tedy jak dojít k duchovi, je v tepee medicine mana. Cesta zpět tam není, tu člověk už nepotřebuje, když tam jde v pravý čas.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.