The Legend of the Apache Gold

No, abych pomalu začal pracovat na nějaké další hře. :-)

no mně to bere i throw the dirt ale stejně mi to nepomáhá ten oheň uhasit..

Právě jsem se jaksi zasekla u ohýnku a v noci, dolů jít nechce, protože je tma :-( poraďte mi někdo co mám dělat :-)

aaa už to mám :-)

Marek: když napíšu throw the dirt in the fire.. odpověď je I don´t see why (knížku s instrukcemi i stick mám)

helfish: a hoří ten oheň? Zkus jen THROW THE DIRT… oheň musí hořet.

roman298: asi ho nemáš uhasit… ne? Jde jen o to, aby začal čoudit.

pes a zápalky… konečně jsem našel chybku v kódu. Ono si to pamatovalo poslední slovíčko, a když tam pak někdo psal o MATCHES, které vůbec ve hře nejsou, myslelo si to, že pořád ještě mluví o tom naposledy zmiňovaném slovu. Ve verzi 1.2 už to bude opravené…

vždyť já vím, ze svých „bohatých“ trampských zkušeností bych řekl, že když tam tu hlinu hodím tak se uhasí a zároveň začne čoudit…su zoufalej, esi to dnes nedohraju tak neusnu, to si přece nemůžete vzít na svědomí… :-D

a on nezačne čoudit, když to tam hodíš???

ne

marek: stejná odpověď … I don´t see why a oheň mi hoří

I throw some dirt into the flames. Nothing happens, though

to musíte tu hlínu vzít a hned to tam hodit…

No, funguje to jen na ten malý oheň. Velký oheň je moc velký na to aby ho nějaká hrstka hlíny olivnila.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.