budem potrebovat peace pipe? mam 60% a nemozem ju nikde najst a ani si nepamatam ze som ju niekde nechal, vzdy som ju mal pri sebe
budem potrebovat peace pipe? mam 60% a nemozem ju nikde najst a ani si nepamatam ze som ju niekde nechal, vzdy som ju mal pri sebe
roman: Gratuluju!!!
niesto284: je možný, že vám někdy z ruky vypadla. Někdy už hrdina hlásí, že toho nese moc a toho víc nepobere. Když pak vezmete ještě něco dalšího, pár věcí mu vypadne.
ano to viem a daval som pozor co a kde vypadlo ale aj keby mi vypadla fajka nemozem ju nikde najst a to som bol vsade na mape..tak teraz neviem ci nemusim zacat od znova
Mám to Hurááá
konečně můžu jít spát
zkoušel jsem tomtomato zalít – nejdřív špinavou vodou; pak i čistou, ale oboje bez výsledku. Jak jste docílili, že vyrostlo?
Gouffran: Zkuste přírodní hnojiva…
Marek: -) Dík. Tohle mě nenapadlo. (Pořád jsem chtěl do toho prázdnýho
saku něco dávat, ale nešlo to. Tahle substance tam šla sama ![]()
Ahoj vsem, zcela jsem se zasekl na 60. Litam po cele mape a napad zadny…
nevim jak na orla (ani jednoho), recept ci lahev, alespon jedet „ťuk“
prosim ![]()
Prosím o pomoc, mám oheň je noc, zdál se mi sen a potom jsem tančila okolo ohně, ale nic se neděje…
Lucii: ten rituál u ohně musíte provést v tom správném pořadí, jak je napsáno v knize. A nezapomeňte na kouř! Musí tam být kouř.
koanui: Na lahvičce s repelentem je napsáno, že je to proti vší okřídlené havěti…
CO myslíte tím „recept či láhev“? Že je nemáte? Nebo že neíte, co s nimi?
Asi se půjdu pustit do další hry. ![]()
tak jsem tomu obchodníkovi nabídla i tu věc co roste, ale nechce
ji…navíc nevím jak mám vyplašit orla, zkoušela jsem použít snad
všechno co sem v tu dobu u sebe měla, ale prostě neodletěl, nebyla by
malá nápověda? ![]()
dekuji, po repelentu se podivam, stejne tak po lahvi ci receptu… netusil jsem, ze me ta hra tak stahne SKVELE!! 1**!
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.