were
Páááni, ve „were“ se nečte „e“? Celý život žiju v domnění
že „were“ se čte přesně stejně jako „where“… to je ostuda ![]()
Komentáře k článku: Časté chyby ve výslovnosti 1
were
Páááni, ve „were“ se nečte „e“? Celý život žiju v domnění
že „were“ se čte přesně stejně jako „where“… to je ostuda ![]()
were
Páááni, ve „were“ se nečte „e“? Celý život žiju v domnění že „were“ se čte přesně stejně jako „where“… to je ostuda
Re: were
Omylem jsem to odeslal ještě před tím než jsem napsal že děkuji za
vyvedení z omylu. Takže… děkuji ![]()
hmm
A mňa zase dostalo comfortable… table ako table
…ale už budem
vedieť, dík:-)
hmm
A mňa zase dostalo comfortable… table ako table
…ale už budem vedieť, dík:-)
Re: hmm
Mě zase project, ale jinak se musim pochválit, že zbytek sem měl dobře
huh ![]()
velmi pekny clanok, len ma osobne trosku mrzi, ze som bol teraz na dovolenke a PRESNE nieco take(samozrejme ine slovicka) som si pisal na papiere, ze ho potom zverejnim na HFE.
Mal som uz vymysleny taky zoznam slovicok a vymyslal som na ne pribeh, v ktorom by boli pouzite.
Preto by som sa chcel spytat pana Vita, ze ci mam to uz dokoncit, a poslat ako clanok, alebo len poslat supis slovicok, ktore ma napadli…
huh
velmi pekny clanok, len ma osobne trosku mrzi, ze som bol teraz na dovolenke a PRESNE nieco take(samozrejme ine slovicka) som si pisal na papiere, ze ho potom zverejnim na HFE.
Mal som uz vymysleny taky zoznam slovicok a vymyslal som na ne pribeh, v ktorom by boli pouzite.
Preto by som sa chcel spytat pana Vita, ze ci mam to uz dokoncit, a poslat ako clanok, alebo len poslat supis slovicok, ktore ma napadli…
Re: huh ![]()
O dnešní
půlnoci vychází pokračování tohoto testíku s dalšími slovíčky, ve
kterém studenti tak často chybují.
Ale pokud něco takového dáváte do kupy, určitě mě to zajímá.
Slovíčka
Tak problém vyslovit je třebas
I'm thinking ![]()
nebo jak se vysloví podobná slova – třeba
build-built-built jak se vysloví jinak d a poté t – to je trohu těžký
říkám to
pokaždý stejně ![]()
Were
Teda, were mě překvapilo. Šestým rokem se učím angličtinu a nikdy mě
nikdo neopravil ![]()
10/10
dobrej testík ![]()
Jinak nebylo by to were s tim „r“ na konci zase tak špatně, ne? Myslim,
že američani by to s tim r na konci řekli podobně jako třeba FAR nebo
FARM. Je to tak?
10/10
dobrej testík
Jinak nebylo by to were s tim „r“ na konci zase tak špatně, ne? Myslim, že američani by to s tim r na konci řekli podobně jako třeba FAR nebo FARM. Je to tak?
Re:
Nejde o to, jestli je na konci r nebo ne, jde o tu samohlásku. je tam 3: nebo e. Chyba je, že lidé vyslovují WERE stejně jak WHERE a to je chyba. V britské i americké angličtině.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.