Help for English

BETWEEN vs AMONG

Komentáře k článku: BETWEEN vs AMONG

 

parada…krasne slovo to AMONG…a najme vyraz AMONG US…

Outhouse

Clanek samozrejme 1A, ale co me nejvice zaujalo je krasny outhouse se srdickem. Netusil jsem ze se da latryne rici takhle. Takze za clanek s obrazky 1A+ :-)

Dobrý článok :-) bude aj test nejaký

Je krásné, jak mě angličtina dokáže neustále překvapovat … člověk by řekl, že toto přece už zná, a ejhle … on nezná celou pravdu … děkuji za výborný článek :) Ty ilustrace s kadibudkou jsou úžasné, stylové a velmi vtipné :)

Pěkné a názorné vysvětlení, hned sem zase o něco moudřejší

Perfektní článek, když jste ho na stránky vložil, tak jsem ho podcenila a říkala jsem si, že tohle je mi jasný. Dnes mi to nedalo a nahlídla jsem, dobře jsem udělala. Díky za něj 8-)

Dobrý den,
v Destination B1 je věta – The money will be shared out BETWEEN 30 different environmental organizations.Proč tam není among?? Děkuji

právě jsem se setkal s větou The baby was pushing between the cubs. jde o čtyři vlčata Rudyard Kipling. mimochodem zájmena jsou tam úchvatný thee thou dále slůvka wast wilt

Dobrý den, co byste, prosím, doplnil ve větě: One reason for their success is that there isn´t any rivalry AMONG/BETWEEN the band members. Členů skupiny je víc než
dva:-).Děkuji.

Re:

Among

Dobrý den, nejsem si jista u použití between/among v jedné větě.

" It was a special time of friendship between/among two very different groups of people. " Je zde sice naznačeno mezi dvěmi, ale je tam “groups” s předpokladem, že v grupě je více lidí. Děkuji za odpověď:)

Jde o to, jestli mluví o tom, že je to přátelství jedné skupiny lidí s druhou, pak by bylo BETWEEN a nebo jsou dvě skupiny lidí a mají tam mezi sebou různá přátelství, pak by bylo AMONG.

Prosím co použít ve výrazu teplota mezi min. 5 max.25 stupni Celsia? Tíhnu k between…

between. mezi dvěma.

Jak chápat tuto radu? Nejedná-li se o individuálně jmenované osoby, lze použít obojí. Takže pokud je ve větě dáno kolik lidí přesně, můžeme použít between i among? Chápu to správně? It led to yet another argument between/among the four of us. Jako v tomto vašem příkladu.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.