The Legend of the Apache Gold

v obchodě z něj nevymámíte nic.

55% dnes už nic nevymyslí jdu spát

ach jo, nechápu jak dostat tu věc z totemu, indián nic nechce, kapradí mi sice vyrostlo, ale taky nic, v dole si neposvítím, jake plácá nesmysly, hrob nevykopu a orel pořád baští kukuřici i když mu lezu do hnízda a forum už jsem přečetla celé a furt nic

na tu věc z totemu jsem taky ještě nepřišla, kapradí normálně vem, indiánovi řekni že chceš směňovat a on ti sám něco nabídne, Jake už jinej nebude a hrob taky ještě nemám. A na orla ti dám jednu radu : promluv si s doktorem ve vsi ;)

Jak můžu dostat to hnojivo z toho pytle, abych ho dal k té kapradině? Zkoušel jsem snad už všechno…

thelvyn: prostě to rovnou pohnoj. podstatné jméno = sloveso

tu věc z totemu sundáte, až se vám podaří sehnat něco, díky čemu budete skákat hoooodně vysoko. :-)

Zasekl jsem se ještě jednou u rituálu – je noc, oheň mi čoudí, udělám vše podle návodu z knihy, ale nic se neděje. „Nothing happens, though“

* Vyřešeno :idea:

Duch z ohně mi poradil, co říct duchu v lese, jenže ať říkám, co říkám, duch mě nechce pustit dál, prosím, pomoc :oops:

Dadinka07, napište to prosím bez uvozovek malými písmeny. SAY + to slovo od ducha z ohně.

tak jsem to napsala, jenže duch jen shakes its head

napište mi prosím do soukromé zprávy přesně, jak jste mu to psala.

nevím, jak mám vylézt na skálu. zkoušela jsem vylézt, házet lanem – to už se tu někde radilo – ale furt jsem asi nenašla to správné slovo. prosím o maličkou nápovědu, už se do toho motám a nervím :-)

marfa – mě myslím fungovalo throw the rope… ale v hnízdě jsem nic nenašel…má tam něco být? A pořád nevím jak namíchat ten alkohol…mám džusík smíchaný s vodou, mám špínu, mám recept, mám spravený ten přístroj na výrobu alkoholu, ale pořád mi to nejde :(

Co mám udělat v tom tepeečku? prozkoumala jsem indiána,tepee i plachtu.zkoušela jsem utéct i vyhrožovat nebo omračovat indiána :-) ale to se nepovedlo…dostala jsem se jen k významu písně a dál nevím co…
(i když ve 12 toho od angličtiny u sebe moc nečekám…) :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.