The Legend of the Apache Gold

… akosi som sa zasekla … mam pocit ze bez lana to dalej nepojde a uz som vyskusala asi vsetky slova na rozviazat … ide to len ked som na strome? … a este nevidi pointu toho zobrat hnoj … ani do sacku dokonca ani do tasky s krokodylej koze … ked uz odmieta taky luxus tak uz fakt neviem :? … :-)

no, přímo tady ve slovníku HFE je výraz pro odvázat, rozvázat, ten funguje, ale chce to být na stromě :-) no a ten hnůj se vezme sám, pokud máte předmět, do kterého patří, nemusíte ho ani jmenovat

dakujem uz som nasla ten vyraz … po sto pokusoch ma to aj potesilo :-D

NF – pokud máte i kukuřici, tak dejte např. MAKE LIQUOR

tak nepoužívejte TO ale IN. – INSERT sth IN sth

LENKA JEDLICKOVA: … skus to nekomplikovat (ako som to robila ja) a pouzi to co napisal marek … uplne zakladne najjednoduchsie :)

takay dotaz … ohen treba urobit skor ako ten alkohol?

Nejdřív alkohol, bez něj pak nebudete vědět, co u ohně dělat.

dostala jsem se do jeskyně, ale nemužu nikam jinam jít, ztratil se mi tam. nevím, jak najít ten přístroj na vypálení chlastu. džusík s vodou a kukuřici mám. Mám i vykopaný ten kus papíru, ale nejde mi přečíst, díky za jakokouli radu

Jak to, že vám papír nejde přečíst? Vezměte ho do ruky a napište READ THE NOTE.

kde mozem vykseftovat juice? :oops:

JUICE se nekšeftuje.

Uz jsem se jednou dostala na poust kde roste tomtomato, ale sem nejak zapomela jak???? A ted se tam ne a ne dostat znovu, zkousim vsemozne prikazy a uz fakt nevim… Jinak supr hra :-)

help už jsem zkusila plavat k, chytit, vzít, různé výrazy pro plout ke kmeni, už je vyproštěný ale nevim jak se k němu dostat

to lancaster:je za indiánskou vesnicí na západě

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.