The Legend of the Apache Gold

leli: normálně GET ON THE LOG, SIT ON THE LOG apod.

Super konečně na konci! Kdy bude další hra? co s kódem

už vím :-)

No, poslendí hra mni trvala několik let. Myslím, že tentokrát bych to nemusel tak protahovat. Zásadní budou ale obrázky. Budou-li obrázky, půjde to. :-)

lancaster … pozri si mapu ktora je medzi ikonkami … pomocou nej sa hned lahko zorientujes

diky. uz jsem to nasla :-)

Tak jsem donesla hnuj ke kytce a nejde mi vysypat, pohnojit, uz me nenapada sloveso jak dostat hnuj ven, nema nekdo napad?

např. MANURE THE FERN

to je az takhle primitivni :oops: a ja porad sypat, hnojit. dekuju

ano, MANURE je hnojit.

Ono to ale reaguje i na dalších cca 5 příkazů…

tak já s tím rituálem u ohně fakt nevím :-( je tma, oheň, kouř, tančím a dál s tím nepohnu…no teď se na to vyspím ale zítra to už musím zvládnout 8-)

Jíjanka: Ještě potřebujete udělat dvě další věci, co jsou popsané v té knize.

mam 67% a jeste nemám láhev ani knihu. Zkouším láhev ukrást, vzit, pít, ale nemůžu příjít na ten správný příkaz… chybí mi i juice, grim… no chybí mi toho jeste dost. Ale na tu láhev fakt nemužu přijít…

Lahev ziskas od Jake-a v hospode. Da ti ji, kdyz si objednas piti. Sice se z ni nenapijes, pac bude prazdna, ale to ti asi neva… :-)

aha, tak takhle… to mě nenapadlo. Uz ji mám. diky :-)

Konecne mam tu zatracenou trpytici se vec!
Hurraaaaaaa !!! :-D :-D :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.