The Legend of the Apache Gold

vzbuďte ho, a nepárejte se s ním, použijte všechny metody :-)

Já bych ho rovnou kopl, vožralu jednoho… :-D

mám fakt smůlu, napsala jsem si to slovo, ale asi jsem něco přehlídla, protože mi ho duch nebere, tak jsem se chtěla vrátit k ohni a zkusit si to poslechnout znovu, jenomže jsem ZAPOMNELA JAK ROZDELAT OHEN a to už jsem to dělala 4×!!!! Je něco takovýho vůbec možný???

Kulíšek02: Já ti to nechci říct přímo, ale jak poradit a neprozradit… No proste si tu deku obleč. Anebo ji zvedni nad hlavu…
Funguje? :-)

orim: nemohl byste takhle nepřímo poradit mně, jakým způsobem říct duchovi to správné slovo? :-)

Díky, za radu už je zase namol, ale já mám co jsem chtěla, tak zkusím jít dál

Lenka: No, jednoduše :-) Stačí SAY a pak napište TO SPRÁVNÉ slovo.
Tak jak? :-)

do uvozovek?

Já to psal bez nich

já fakt zírám, jak je to jednoduchý … Díky, psala jsem say to.. a v uvozovkách

Orim: no konečně :-D sice sem tydle spojení dávala taky ale konečně sem našla to pravý. Sem ani nevěděla, že to de říct tolika způsoby. Aspoň se tu ájinu apoň trošku procvičím. Tak děkuju

Orim: no konečně :-D sice sem tydle spojení dávala taky ale konečně sem našla to pravý. Sem ani nevěděla, že to de říct tolika způsoby. Aspoň se tu ájinu apoň trošku procvičím. Tak děkuju

Lenka:
:-)
Po slovíčku SAY musí následovat OBSAH SDĚLENÍ, pak TO a potom OSOBA KTERÉ SDĚLUJEME.
Ale SAY TO a potom OBSAH – to určitě ne !!!
Takže už Vám chybí jen kousíček. Držím palce! :-)

Kulíšek02: :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.