Už se vám někdy stalo, že přemýšlíte nad 2 možnostmi a nakonec ta,
kterou jste jen o chlup nezvolili, je ta správná?! To se mi děje furt
I hate it!
Ale každopádně díky díky za tyhle testy a vůbec za celý web
thx a lot
Komentáře k článku: Obecný test (elementary) 10
Už se vám někdy stalo, že přemýšlíte nad 2 možnostmi a nakonec ta,
kterou jste jen o chlup nezvolili, je ta správná?! To se mi děje furt
I hate it!
Ale každopádně díky díky za tyhle testy a vůbec za celý web
thx a lot
on TV
K otazce c.12. Pokud tedy reknu: I see flowers on TV. Znamena to Vidim
kvetiny v TV (prirodopisny porad) a zroven Vidim kvetiny na TV (na pristroji je
vaza)? Pokud jde oboji jak rozeznam co autor slov mysli?
Diky
on TV
K otazce c.12. Pokud tedy reknu: I see flowers on TV. Znamena to Vidim kvetiny v TV (prirodopisny porad) a zroven Vidim kvetiny na TV (na pristroji je vaza)? Pokud jde oboji jak rozeznam co autor slov mysli?
Diky
Re: on TV
na televizi jako na přístroji by to bylo se členem.
lolut
Super test.
dekuji
dekuji Vam za tyto stranky,priletela jsem do USA a neumim ani slovo anglicky.A Vase stranky jsou uplne super,doufam,ze to brzy zvladnu,zatim se procvicuji ve slovniku,ale porad mi to shazuje internet nevim kde je chyba.Dekuji a drzte se!!!!!!!
Práve som objavila túto stránku a všetka česť autorom, je to tu úplne
úžasné, naozaj kvalitka. Testík bol super, len tá moja nepozornosť, aj
kvoli nej tie tri chyby
, nabudúce sa dúfam polepším, diky moc
50%
musim se víc
snazit…
Re: Re: Re: Re:
Jasně, proč využívat svoji plnou kapacitu, když nám stačí naučit se na úroveň pětiletých?
85%
Re:
to s tím Szkutnikem byl samozřejmě vtip. ![]()
Nejsem moc dobrej ![]()
Bohužel jsem asi dá se říci věčný začátečník… Na to, že angličtinu studuji již 7 let mám 50%:.. Neměl jsem štěstí na učitele a strašně bych tento krásný jazyk chtěl umět..:-(
naozaj elementary?
Ja som spravila na 85%. Dosť z tohto testu som sa ale naučila až toho roku v 1. semestri úroveň pre – intermediate. Naozaj tento test odzrkadľuje len úroveň elementary (aj keď pokročilú?)?
dotaz
Ve slovníku je běžné spojení FOR se slovíčkem KEEN: „keen for – horlivý na (co); nadšený pro (4. p.); dychtivý učinit (co)“
Proč je tedy ve vyhodnocení testu: „for – KEEN se s touto předložkou nepojí.“ a za správnou se považuje pouze ON ??
Díky ![]()
dotaz
Ve slovníku je běžné spojení FOR se slovíčkem KEEN: „keen for – horlivý na (co); nadšený pro (4. p.); dychtivý učinit (co)“
Proč je tedy ve vyhodnocení testu: „for – KEEN se s touto předložkou nepojí.“ a za správnou se považuje pouze ON ??
Díky
Re: dotaz
v jakém slovníku?
elementary
tak toto je poslední test. snad se už budu moct po něm zařadit do
„elementary“ ![]()
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.