The Legend of the Apache Gold

Barča: Pokud máte bottle a v něm liquor, tak mu ho nabídněte. To by v tom byl čert aby odmítl… :-)

Nika: Už si nepamatuju jak jsem to dělal já, ale zkuste „offer“ nebo „show“…
:?:

no asi mu to říkám špatně, ale když napíšu OFFER THE BOTTLE tak He doesn´t want it

Tak mu nenabízejte flašku, ale její obsah. Ten ho zajímá víc…

no už jsem to zkoušela i s liquor nebo moonshine liquor, alcohol, bottle full of… já už opravdu nevím :oops:

tak už to mám :-D

Nika: A máte tu FERN u sebe? Na váš příkaz (pokud FERN máte u sebe) hra reaguje správně. Buď tu kapradinu nemáte, nebo jste udělala nějaký překlep.

pekny polad :) … ale mam otazku … su niektore veci a miesta naozaj zbytocne? … lebo myslim ze preskocit sa neda nic … :?:

Ne, zbytečné by nemělo být vůbec nic. :-)

nebyla by malá rada ohledně toho balvanu? prosím

Barča: No…musíte ho dostat pryč z místa na kterém se momentálne nachází… Na to přijdete.

wow!!! poklad?? a jen můj?? :-D :-D :-D všem děkuju za příspěvky na tomhle foru, protože jinak bych to asi nezvládla :-D

zkusím to večer, teď mě syn nenechá… zatím díky za rady

tak ja som napriklad aj toho orla odohnala ale ked som tam bola tak nemal v hniezde nic zaujimave a potom som sa uz tam nevratila … ??? … a tiez fajku mieru si nepamatam aby som pouzila … no je mozne ze ano … ze ju stacilo mat pri sebe

Sekacik:
Hniezdo – ja som sa tam musel vratit, ked mi orol uchmatol kukuricu..a potom tam bola
Fajka – a cim si opravila distiller?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.