Help for English

"Under the Waves" by Pete Droge

Komentáře k článku: "Under the Waves" by Pete Droge

 

pěkná písnička

Tak se mi podařilo po nastudování slovíček :-) zvládnout poslech na 78%, ale dalo mi to práci. Myslím, že mi tahle písnička bude znít v hlavě celý den. :-D
Pár věcí mne tu zaujalo, např. předložka „upon“, s tou jsem se teda ještě nesetkala.
Překvapilo mne, kolik významů má slovíčko head, dosud jsem si myslela, že je to jenom hlava :-)
Líbí se mi i stránky tohoto zpěváka, jsou nápadité a má více pěkných písniček, Takže jsem tu teď strávila příjemné tři hodiny. :-D (Snadjsem se i něco naučila :-D )

Reagocat

61% – a jo de to

Tak napoprvé 67%, myslm, že docela úspěch :)

Napodruhé 72% :)super písnička, fakt :) skoro každý den si tady projíždím všechny songy co mi jdou aspoň trochu poslouchat(ať už po stránce hudební nebo kvality nahrávky a zpěvu) a je to den odedne lepší … nemyslím, že bych si ty slova pamatovala, to vůbec, protože v takovém množství písniček je to nemožné :) Jediné co znám nazpamět, tak je Matt Epp – The Mom Song – fakt super písnička a vzhledem k tomu, že se chystám jako au pair do USA, tak se k mé situaci náramně hodí :)

Juuu, jenom jedna chybicka! :) Moc pěkná písnička, taková tajemná!

Re: OMG :D

ban

:? no nic moc, ale je to pěkná písnička!
to rings of rain mě přelstilo – ne prostě jsem slyšela rings, ale říkala jsem si, že to určitě nebude, nějak mi to nedávalo smysl, tak jsem tam dala grains, i když to bylo taky celkem divné, a špatně hnedka dva gaps :-D

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.