Help for English

Chess vocabulary

Komentáře k článku: Chess vocabulary

 

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 14 lety

Re: čteš mi myšlenky

No, já se spíš pomalu prokopávám ke starším záznamům na svém TO DO listu. Tento a několik dalších okruhů slovní zásoby už tam straší několik let. :-)

Re: Re: čteš mi myšlenky

Ono je to fajn, že se trefujeme takhle do podobných témat, protože zpracování jsou různá a čtenáře H4E to obohatí o to víc, že se články vlastně nakonec vzájemně doplňují. Třeba tenhle Tvůj článek půjde skvěle využít pro procvičování části slovní zásoby z mého článku. Já jsem to pojal ještě trochu více do hloubky a myslím, že to nebude nezajímavé, tak se sám těším, až na něj dojde řada :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Tomy Novella vložený před 14 lety

Re:

ak smiem vediet, ake mas/mate ELO?

Re: Re:

ELO nemám. Hraji to pro zábavu. Hrával jsem v soutěži družstev pod hlavičkou ROH (před revolucí, organizace pro odboráře, tam byli skoro všichni). Tato parta pak pokračovala dále v soutěži. Sami jsme si ji organizovali. Hrávalo se na 4 deskách. Počet družstev stále klesal, až letos už jsme to nerozběhli. Udělali jsme aspoň jeden turnaj v bleskovce. Měli jsme své třídy, které začínaly od 5.třídy a končily jako VM (více mistr).
Já měl I. třídu, v době kdy jsem celou sezónu neprohrál a nasbíral jsem dostatečný počet bodů. Mezi „profíkama“ (ti co to hrají závodně) bych se cítil mezi 2–3 výkonnostní třídou.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 14 lety

Re: Import do WM

Ano, problém bude v tom, že tyto nové okruhy obsahují zcela nová slovíčka, která ještě v programu WORD MANAGER nemáte. Když si tedy stáhnete nový okruh aniž byste předtím provedli aktualizaci slovníku, najde si to např. pouze dvě nebo tři slovíčka.

Proto čas od času provádějte aktualizaci slovníku. Slovíčka do slovníku přibývají téměř každý den. A nové lekce importujte až do po provedení aktualizace.

Re: Re: Import do WM

Dekuji, uz to facha :)

Byla by teda k dispozici nějaká podrobnější slovní zásoba na tohle téma? Moc by mi to pomohla, tohle je pro mě příliš stručné. Díky

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.