dostala jsem se do lesa k duchovi a chce po mně kouzelné slovo, vůbec nic mě nenapadá.Poraďte prosím. Jinak kolo k vozu ještě nemám a nevím kde ho hledat.
dostala jsem se do lesa k duchovi a chce po mně kouzelné slovo, vůbec nic mě nenapadá.Poraďte prosím. Jinak kolo k vozu ještě nemám a nevím kde ho hledat.
přes ducha v lese se dostanete až ve finále. Teď řešte jiné věci.
snažím se rozdělat oheň, dřevo tam mám a nejde rozdmýchat
podívejte se do ohniště, najdete tam uhlíky. Potom dejte BLOW ON THE COALS.
děkuji, už se mně to podařilo i udělat kouř, ale po prozkoumání si přeje znát heslo a to nevím. Musím asi najít nějaké informace jinde,ale dolů jít nechce je tma a rozsvítit nejde. Co mám dělat?
už jsem na to přišla, udělala jsem zase oheň. Ale teď musím najít to kolo, prý je to nějaká náhrada jako třeba sud. už jsem prošla obydlí i stany ale nemůžu nikde nic najít.Myslím že tím vozem se dostanu do města a bud tam víc věcí. K tomu ohni se asi musím vrátit až budu znát kod. Je to tak?
už jsem tan sud našla, snad se bude hodit k tomu vozu.
Určitě se hodit bude.
Přesně tak, k ohni se vrátíte až za dlouho, když budete znát (ani ne tak
kód, jako spíše) správné provedení rituálu. Do té doby vás čeká
ještě nejedno dobrodružství…
už jsem byla ve městě, uřízla jsem větev, vylovila ji z vody, ale do loďky nemůžu kvůli aligátorovi. Zkoušela jsem ho zastašít vším co mám i se zabalit do kůže, ale nic, on si toho nevšímá.Ve městě jsem nic nepořídila, obchodník Jake ani doktor se mnou nechce mluvit ani obchodovat.V poušti taky nic. Jsem v koncích. Hnůj jsem nabrala do vaku, ale nevím jak ho dát k rostlinkám. Mám 30%. Prosím o radu.
už jsem byla ve městě, uřízla jsem větev, vylovila ji z vody, ale do loďky nemůžu kvůli aligátorovi. Zkoušela jsem ho zastašít vším co mám i se zabalit do kůže, ale nic, on si toho nevšímá.Ve městě jsem nic nepořídila, obchodník Jake ani doktor se mnou nechce mluvit ani obchodovat.V poušti taky nic. Jsem v koncích. Hnůj jsem nabrala do vaku, ale nevím jak ho dát k rostlinkám. Mám 30%. Prosím o radu.
aligátora zaženete pomocí věci z jeho kůže, ve městě zkuste znovu mluvit s Jakeem a doktorem, oba vám dají něco důležitého. Jakeovi si řekněte o pití, do pouště se dostanete až poté, co přeplujete řeku a něco zde získáte, ale na to potřebujete ty rostlinky.
no ale kde tu věc z kůže seženu?
no ale kde tu věc z kůže seženu?
Jakovi jsem řekla o drink všemi možnými způsoby ale nic- neví o čem
mluvím, co mu mám říct?
Ty rostlinky už mám, ale nevím pořád jak na krokodýla.Prosím nějak
napovězte.
v tepee u squaw je věcička. které se ten aligátor lekne, aby neskončil
také tak. Je vyrobena z aligátoří kůže.
U Jakea „buy a drink“
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.