Přišlo mi tričko ![]()
Dnes odpoledne mi přišlo tričko a vypadá skvěle. Díky ![]()
Komentáře k článku: Trička HELP FOR ENGLISH
Přišlo mi tričko ![]()
Dnes odpoledne mi přišlo tričko a vypadá skvěle. Díky ![]()
Taky mi dorazilo. Je úžasný, hodně povedený. Fakt stojí za to objednat!
Tričko
Zatím jsem bohužel objednaná trička nedostala. Už jsem se těšila, jak
budu v jazykové škole dělat reklamu. ![]()
Pekne
Ahoj, me prislo vcera krasne bilo triko s oranzovo-cernym napisem. Na dotek
perfektni, dneska uz ho mam v praci a kazdy kouka ![]()
Tričko
Zatím jsem bohužel objednaná trička nedostala. Už jsem se těšila, jak budu v jazykové škole dělat reklamu.
Re: Tričko
Všechna jsme odesílali v pondělí. Kdyžtak napište mail, zkusím dohledat. Přišlo Vám potvrzení objednávky a v pondělí jsme taky rozesílali všem mail o tom, že trika odešla. Dostala jste tento mail?
Pepa
Všechna jsme odesílali v pondělí. Kdyžtak napište mail, zkusím dohledat. Přišlo Vám potvrzení objednávky a v pondělí jsme taky rozesílali všem mail o tom, že trika odešla. Dostala jste tento mail?
Re: Re: Tričko
chtěl bych se Vás zeptat, jaké barvy se nejvíc líbily a kolik triček už běhá mezi lidmi? Jestli to není tajný :o) A plánujete to tisknout i třeba na něco jiného než trička? díky.
Tričko
Zatím jsem bohužel objednaná trička nedostala. Už jsem se těšila, jak budu v jazykové škole dělat reklamu.
Tak jsem Vás našel. Vaše objednávka spadla do SPAMU, takže jsem Vaše trička vůbec neobjednával. Objednám je ale v příští várce, souhlasíte?
Pekne
Ahoj, me prislo vcera krasne bilo triko s oranzovo-cernym napisem. Na dotek perfektni, dneska uz ho mam v praci a kazdy kouka
Re: Pekne
I moje oranžové tričko mělo dnes premiéru a mělo velký úspěch.
Těším se na modré. A těším se na ta trička s lemem. ![]()
Také už mám své modré a oranžové tričko.Moc děkuji, vypadám v nich
o nejméně 20 let mladší. Kvalita je dobrá a nepouští barva, nejlepší
je prát jen na 40stupňů, bohatě to stačí. Ani Perwol nemusí být! ![]()
Tričko
Také jsem nic neobdržel.Ani potvrzení objednávky.Kde je chyba?
Tričko
Také jsem nic neobdržel.Ani potvrzení objednávky.Kde je chyba?
Pod jakým jménem jste si tričko objednával?
Tričká sa mi páčia, zistím veľkosť a pôjdem objednávať (farby už mám vybrané xixi)
Objednávka spadla do SPAMu. Dodáme v příští várce.
Re:
Objednávka odoslaná. Tento rok mám dva ciele, troška zapracovať na AJ a schudnúť, preto je jedno tričko menšie xixi. Teším sa na ne.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.