Help for English

FCE červen 2009, kdo jdete a na co se těšíte?

 

tomas:divej, ja vubec nevim, co tim ziskaji…mam z celyho britishcouncil atp takovy smiseny pocity->ano, nabizi asi nejuznavanejsi zkousky, ale maji kolem toho takovy nesmyslny podminky atp. Priklad.: kdyz jsem skladal CAE tak jsem si s sebou vzal na piti s pomerancovou stavou a pani, co tam byla pritomna v te mistnosti me malem ani nenechala napit, ze pry to musi byt cista voda v pruhledne flasce atp…to mi prijde ujety…a ne malo :? :-) a taky by mohli ukazovat spatne a dobre odpovedi treba na tom netu by bylo dobry aby se ukazoval treba ten tvuj opravenej test…Na statnicich ti vsecko ukazou opraveny…Takze asi tak

Kdyby ukázali opravený test, tak uvidíš přece otázky a ty si chvíli střeží, než je pustí ven… :?

já si myslím, že kdyby to ukázali na netu u toho inline výsledku a dostal by se k tomu jenom ten uživatel pod svým číslem, tak by se nic nestalo. dalo by se to třeba nějak ošetřit, třeba aby to mohl člověk vidět jen jednou aby se zabránilo případným kopiím, a stejně, kdyby si to někdo okopíroval a dal to dál, tak by přece porušoval zákon, takže já si myslím, že by se nic nestalo, kdyby to ukazovali…Ale tak oni to poskytují oni mají svoje podmínky tak asi nelze než je akceptovat

asi tak…

To s tim pitim u nas bylo to same. Je to sice trochu uchylarna, ale myslim si, ze ma sve opodstatneni. Videl jsem totiz lidi, co meli tahak na vnitrni strane etikety. A ten sel videt, az kdyz trochu odpili. Oni lidi jsou vynalezavi, co se obchazeni kontroly tyce a predevsim cesi 8-) Ale ja bych si to nelajznul. Kdyz uz to stoji celkem nemale penize a taky na tahaky jsem nikdy moc nebyl.
Ja vysledky videt ani moc nemusim, kdyz uz jsem to udelal. Ale kdyz ma clovek 59, tak by to celkem pomohlo. Zda jit do te reklamace ci ne.

To jsem nevěděl, že se najdou i takoví, kteří mají taháky u FCE :)

to by mě zajímalo, co by si člověk u FCE na ten tahák napsal…

Jej, asi jsem se spatne vyjadril. Nemyslel jsem, ze ten tahak na lahvi byl na FCE. To byvalo u nas na skole. Ale zas jsem na FCE videl, jak nekteri celkem brutalne opisovali.

Aha, to potom jo :)

Taky jsem toho opisování byla svědkem.Při Listeningu se v nepozorovaný chvíli takovej fracek zacal naklánět ke svýmu kolegovi a děsně ještě obhlížel celou místnost,jestli ho nikdo nevidi xD

Trochu off topic ale reknete mi, jake jsou podminky u FCE (nebo CAE) na writing? Chystam se na IELTS a tam je na dva clanky o 150 a 250 slov dohromady 1 hodina. Pripada mi to teda dost tezky, tak bych to rad porovnal.

U FCE je na writing 1 hod 20 min a obsahuje dvě části. První článek má být v rozmezí 120 – 150 slov a druhý 120 – 180.

OK, to vypadao trochu lehci nez ielts, ale ja potrebuju mit aspon 6 points coz by melo odpovidat CAE, muze nekdo dat info i o techto podminkach?

CAE WRITING: 1 hod 30 min (2 části)
první část: 180–220 slov
druhá část: 220–260 slov

Tak certifikat uz doma. Hurray!

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.