chtěla bych poprosit o radu, mám flašku už i s alkoholem, chci jí dát cowhandovi, ale on jí nechce ..asi zadávám špatný příkaz, ale nemůžu přijít na jiný… přikazuju give bottle, give drink .. ale nic.. předem děkuji:)
chtěla bych poprosit o radu, mám flašku už i s alkoholem, chci jí dát cowhandovi, ale on jí nechce ..asi zadávám špatný příkaz, ale nemůžu přijít na jiný… přikazuju give bottle, give drink .. ale nic.. předem děkuji:)
tak napište KOMU, tedy GIVE THE BOTTLE TO COWHAND.
Jsem v dole ale ten kluk nechce jít dál. Prosím co mám dělat?
potřebujete světlo…
To vím že ho potřebuju ale nevím kde ho mám vzít… ![]()
takové namodralé světlo…
Ahojky, vim, ze je to dost opozdene, ale nemohli byste mi prosim rict, kde se
da tato hra sehnat??Nejak mi to nejde najit ![]()
Uz je moooc pozde, moooc pozde, nenapadlo me se podivat na HFE a hledala to
po vsech moznych googlech. Trubka.. ![]()
Brou noc
jak se dostat z teepee.. indian zpiva o great spirit, ja mam ghostly bilou deku, krucifix..
hoďte deku na sebe a bububu
jj, to me napadlo, ale nejak jsme si nerozumeli:) Tak ja to zkusim jeste nejak jinak:) dekujuu
no, tak ted jsem se prozmenu sekla s 15 procenty v lese..
Modre svetlo vydava ta lebka je to ono? Jestli ano tak asi nepouzivam spravny prikaz…
ano, ta lebka. Ale svítí jí zatím jen jedno oko, proto to nepomáhá. Musíte najít něco i do druhého oka, pak to bude dávat dostatek světla.
Gabčule: V lese zatím nic neřešte, tam až potom nakonec, tamtudy se totiž dostanete k pokladu.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.