The Legend of the Apache Gold

a máte tu lahev u sebe? A fakt je v inventáři jen jedna? to je divné, vím, že tam byla ta chyba se dvěma lahvemi, ale tohle…

No ja mam jednu lahev plnou ciste vody, kterou jsem potrebovala na zaliti fern a jednu lahev plnou dzusu. A te lahve ciste vody se mi nejde zbavit…

no jasbně, to je ta chyba… vůbec by dvě láhve být neměly. Asi jste od Jakea vyžebrala jednu láhev navíc, ketrou Vám to vůbec nemělo dát. Jestli máte uloženou pozici někde před lahvema, pokračuijte odtamtud a o novou lahev si neříkejte. Ve hře má být jen jedna. Je to moje chyba, někde mi tam unikla nějaká podmínka.

Dobrý den, pustila jsem se do hry, nejsem schopná vůbec nic dělat v domácnosti :-) , zatím jen tak okukuju, jsem na 20. Začínám s angličtinou a tak můj nejlepší přítel je slovník. Teď zrovna jsem na hoře, rozdělala jsem oheň, ale nejde mi utrhnout suchá větev. Jdu to ještě zkoušet.

ta na hoře nejde trhat. ta je na podpal.

To je hrozé, ač moje AJ není nic moc – už jsem té hře propadla :-)) – sice zatím jen 19 %

No a když už oheň hoří i bez větve, tak jí už nepotřebuji? Foukala jsem do uhlíků a už to hoří. Aligátorovi ukazuju kůži show them alligator the leader, show him the leader…už jsem jí po něm i hodila a řekla, že je z aligátora a stále nic.

Už jsem na to přišla, jak prosté. Uháním k městu…mám neskutečných 24, nebudu tu o sobě říkat, že jsem tupá, protože si to nemyslím. :-) Jen mi to jde pomaleji.

hoří, ale málo. Bude potřeba větší oheň, aby přes noc neuhasl, ale to až později.

leather, ne leader.

Jj, plete se mi to stále s němčinou. Teď mám 58 a jdu do dolu, tak uvidím, jestli něco uvidím… :idea:

66, opravila jsem destilátor, jen teď zkoumám, jak tam nandat všechny ty věci a nechci si pročítat diskusi, ráda bych na to přišla.

Píšu: pour the bottle in the distiller a nic.

napište spíš, CO MÁ VYROBIT.

Už jsem to psala, chce po mě recept, vím, že musím zkoušet, mám vodu s džusem, kukuřici. Vyděla jsem náhrobní kámen, ten nápis mi ale nic neříká. Když tam ta slova WYATT … jen napíšu, nestačí to. Budu zkoušet. 8-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.