Nevím, kam to napsat, ale nechtělo by se někomu napsat články ohledně CLASSIC a CLASSICAL A HISTORIC A HISTORICAL ??? PROSÍM
Komentáře k článku: Lightning or lightening?
Nevím, kam to napsat, ale nechtělo by se někomu napsat články ohledně CLASSIC a CLASSICAL A HISTORIC A HISTORICAL ??? PROSÍM
Budhismus se píše s dvěma “d”
buddhismus
A nemůže se blesk říct bolt?
Článek tu už máme – Pleteme si: -ic a -ical
A nemůže se blesk říct bolt?
Ano, BOLT a lightning ale není to samé. BOLT je jakoby jeden blesk, ten tvar blesku, ta klikatá čára. Potom se dá říct A LIGHTNING BOLT nebo a BOLT OF LIGHTNING.
LIGHTNING je nepočitatelné, BOLT je jedna věc, tedy počitatelné.
Aha, tak tam mě teda hledat nenapadlo…Jen jsem do vyhledavače u vás na stánce zadala CLASSIC a pak CLASSICAL…nic mi nevylezlo, tak jsem myslela, že mám smůlu. A nemám Děkuju, Tereza
No, ale to CLASSIC a CLASSICAL tam nevidím
Je fakt, že ten článek musím předělat, doplnit. Ale jednoduše:
CLASSIC – popisuje kvalitu či oblíbenost, frekventovanost. A classic book. A classic example. A classic mistake.
CLASSICAL – popisuje spíše to, že něco vychází z tradice, že to není něco moderního, současného, ale takové, jaké to vždycky bývalo za starých dobrých časů. Proto např. CLASSICAL MUSIC.
Ale doplním to do článku. Spolu s FANTASTIC a FANTASTICAL.
Jinak v diskusním fóru na toto máme normálně sekci HELP FÓRUM.
Úžasný článek, Marku! Super!
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.