Help for English

Titulní stránka: výukový plán

 

Připravili jsme upravenou úvodní stranu, nyní se na titulní straně zobrazuje aktuální výukový plán, který reprezentuje určitou skupinu doporučených aktivit.

Domnívám se, že není dobrý nápad popisovat, co jsme danou funkcí zamýšleli a jak by to uživatelé měli používat. Vyzkoušejte a pokud to nebude zřejmé, napište co si o tom myslíte ať na základě těchto myšlenek můžeme změny zapracovat.

  1. preco nie je v programe aj vyhladavanie … mam na mysli, ze sa chcem testovat konkretnou problematikou a jednoduchsie by bolo natukat do vyhladavaca v progame co chcem a uz sa testujem … takto sa musim preklikavat pokym nenajdem danu problematiku (ovsem ak sa mi ju podari najst)..... preklikvanim sa stracam …
  2. neviem ci by sa dalo este doplnit do programu ak si otvorim dany test napr. Lekce: Easy Clothes tak by tento nazov mohol figurovat pocas celeho testovania na hornej liste aby som pocas testovania nezabudla co som kde som …
  3. a este ma napadlo, ked vyplnam test a pocas testovania chcem ist krok v zad tak ma to vyhodi z testu, preco?

Vytvořte prosím pro jednotlivé připomínky samostatné vlákno. Jsou to tři zcela nesourodé věci a s názvem tohoto vlákna nesouvisí.

Zdravím :-) V případě, že vytvořím více výukových plánů a různě se mezi nimi pohybuji (a to z toho důvodu, že např. v prvním si nejsem jistá slovní zásobou, proto přeskočím na další plán), asi by bylo dobré, kdybych po dokončení testu/slovní zásoby dostala zpět na výukový plán, na kterém jsem byla. Teď v tuto chvíli se dostanu na aktuální výukový plán, který byl vytvořen jako poslední… co myslíte?

A teď mám dilema, zda-li tento poznatek patří sem, do diskuzního fóra (a hlavně tohoto vlákna), a nebo do nahlášení problému na EM!… Z výukového plánu, který jsem vytvořila včera, jsem klikla ve slovní zásobě na opakování problémových slovíček, ale přehled zkoušení je prázdný. Když jsem se podívala v menu do sekce slovní zásoba – revize – problematická slovíčka tam jsou. Netuším, zda to spolu souvisí nebo se opakování problémových slov z aktuálního výukového plánu nevztahuje k těm problematickým slovíčkům z revize :-( ..

Jinak si myslím, že aktuální výukový plán je opravdu dobrý nápad – zejména pro ty, kteří se nedokáží rozhodnout, kde začít :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.