ne, svíčka musí stačit. Je opravdu zapálená? Pokud ano, měl by v pohodě seběhnout dolů. Stačí napsat go down.
Svíčku musíte zapálit až tam, nebo se vám zhasne. Možná ji tedy sfouknul vítr a vy si nevšimla té hlášky.
ne, svíčka musí stačit. Je opravdu zapálená? Pokud ano, měl by v pohodě seběhnout dolů. Stačí napsat go down.
Svíčku musíte zapálit až tam, nebo se vám zhasne. Možná ji tedy sfouknul vítr a vy si nevšimla té hlášky.
nevím jak se mám dostat z té zahrady. nebo je na té zahradě něco potřebného? předem díky
nevím jak se mám dostat z té zahrady. nebo je na té zahradě něco potřebného? předem díky
Ano, na zahradě skutečně je něco potřebného:
Jak se dostat ze zahrady? Otevřete si mapu, to by mělo pomoct.
Jakým příkazem se dostaneme přes to zrcadlo, stojíme před ním
v růžové koupelně, zkoušeli jsme BREAK ale prej nechce nic rozbít ???
Předem díky ![]()
Jakým příkazem se dostaneme přes to zrcadlo, stojíme před ním v růžové koupelně, zkoušeli jsme BREAK ale prej nechce nic rozbít ??? Předem díky
Inspirujte se knížkou o Alence v zemi za zrcadlem, kterou také ve hře
najdete. ![]()
myslím, že jde něco jako LOOK INTO THE BIN. EMPTY THE BIN apod. Určitě to reaguje na více příkazů.
zadávám tyto příkazy opakovaně a nic nejde to
zadávám tyto příkazy opakovaně a nic nejde to
co hra napíše, když zadáte EMPTY THE BIN?
co hra napíše, když zadáte EMPTY THE BIN?
OK I turn the upside down but nothing happnes
OK I turn the upside down but nothing happnes
LOOK INTO THE BIN. EMPTY THE BIN taky to nejde. přitom jsem hru už před pár lety hrala
Inspirujte se knížkou o Alence v zemi za zrcadlem, kterou také ve hře najdete.
jsem před kůlnou , mám malý klíč z pod koberce a ne a ne se dostat dovnitř, prosím o radu děkuji
jsem před kůlnou , mám malý klíč z pod koberce a ne a ne se dostat dovnitř, prosím o radu děkuji
za zrcadlem jsem byla, bojí se jít dál je tma, potřebuji sirky z kůlny na zahradě, ale do kůlny se nemůžu dostat, malý klíč mám. nebo kde jsou ty sirky?
Dohrála jsem hru – výborná . Mám i kód , ale ten už je mi v této
době asi nepotřebný .
I tak velice děkuji za krásně strávené
večery i s výukou angličtiny , která mne baví . Už se těším na The
Legend of the Apache Gold . Děkuji předem i za ni . L.
Děkujeme za zpětnou vazbu. Kód skutečně už k ničemu dobrý není…
Užijte si Apache Gold. ![]()
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.