Prosím o vysvětlení

Nejprve díky za tyto stránky :-D . S Aj jsem na začátku a neustále se mi plete, kdy použít go swimming a go swimm. Vím, kdy se používá průběhový čas, že po like, love…následuje -ing, ale mám velký problém kdy go ski nebo go skiing. Díky moc za vysvětlení.

Viz článek VERB PATTERNS

Přečtěte si článek o přítomném průběhovém času. Je to tam vysvětlené. http://www.helpforenglish.cz/…ubehovy.html
P.S. ‚swim‘ se píše pouze s jedním m.

moc díky za úžasné stránky.
Vycházím z pravidla, že krátká jednoslabičná slova zdvojují hlásku při tvoření průběhováho času – running atd.Dotaz zní – je slovo „sing“ považováno za krátké jednoslabičné? Pokud ano, proč nezdvojuje? Ono by to napsané vypadalo hodně divně, jenom mě zajímá důvod. Je to tím, že před G je souhláska, nebo že slovo končí na G?
moc díky za vysvětlení

vůbec nejde o KRÁTKÁ či DLOUHÁ. Více viz článek o pravopisných změnách. Spelling: Pravopisné změny

chtěla bych se zeptat jestli je možné abych já mohla sem dávat různé písničky na doplňování? Jetli ano tak jak ? předem děkuji

Kam myslíte? Na Help for English? Proč to řešíte přes diskusní fórum a k tomu přes HELP fórum pro začátečníky?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.