Help for English

podcasts

 

http://www.betteratenglish.com/ – ta stránka byla skvělá, alet ed je tam nějak mrtvo
englishpod – zklamali mě, když to zpoplatnili, ale mají podcasty opravdu kvalitní, to se musí uznat
http://veryvocabulary.blogspot.com/ – slovní zásoba na vysoké úrovni, jen poslední dobou neaktualizované, ale je tam zatím cca 176 epizod, to člověka zabaví :)
http://www.podcastsinenglish.com/index.htm – podcast na 3 úrovních, často na zajímavá témata, jen transcript by si člověk musel zaplatit, ale myslím, že ho tolik netřeba

i britishcouncil má na svém webu nějaké podcasty, jen si ted rchle nemůžu vybavit link … :/

https://www.youtube.com/…XoLow/videos

má i podcasty na podbeanu app for android

pro zájemce o historii (od antiky až po moderní dějiny) některé podcasty mají ale i 3–6 hodin :) https://www.dancarlin.com/

Jsou zde pohadky i karla čapka https://easystoriesinenglish.com/ muzete poslouchat i na spotify Learning a language is hard. With Easy Stories in English, you can learn English the natural way, without studying lists of vocabulary or complicated grammar rules. Every week, Ariel Goodbody, author and language teacher, will present a story adapted to your level of English. The stories will be hilarious, dramatic, and entertaining, but never too difficult. If you’re learning English and are tired of boring textbooks, then this is the podcast for you.

Talk more. Communicate better. Learn English the fun way https://www.youtube.com/…achme/videos

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.