very much enjoyed???

to je dobře??? V jednom Czenglish Alertu p. Marek vysvětluje, kam umístit „very,very much“ (na konec)ale v Test 26 ot.3 je správně „b“ tedy „We very much enjoyed your company.“ Myslela jsem tedy, že má být „we enjoyed very much your company“ nebo
„we enjoyed your company very much. Co a proč je tedy správně. Do teď jsem to psala ve stylu I like .....very much.Nebo "Thank you very much for … ale teď už v tom mám fakt "hokej“. :-( Díky za vysvětlení :-)

„We very much enjoyed…“ – neda se to vysvetlit gramaticke (alespon si myslim!)…je to fraze, a je to spravny.

Bud „We very much enjoyed… (your company, the evening, meeting your in-laws, etc.)“ nebo „We enjoyed (your company, the evening, meeting your in-laws) very much.“ Ale vubec ne „We enjoyed very much your company“.

Ten prvni zni trochu vice formalne…

to: američanka, díky . To platí všeobecně, nebo jenom pro „enjoyed“?

je na to tady článek:
h4e.cz/2011021604

Dobrý den, článek se mě neobjevuje. Nemáte jiný odkaz ?
Stejně mě to s tím „enjoy“ není jasnéˇ. Četla jsem Czenglish Alert s „very“ like a myslela jsem, že to platí i pro „enjoy“ A ono asi né. :-( Jdu hledat.

Odkaz funguje normálně. Try this one :)

http://www.helpforenglish.cz/…ko-very.html

JO, teď jsem našla článek p. Marka „Slovíčko VERY“ 16.02. a tam ta věta přímo je „We enjoyed your company very much.“ Tak to jsem z toho fakt „jelen“.Co je tedy správně??? :o

Jak to myslíte, co je správně? Vždyť je to v tom článku jasně napsané, ne? VERY MUCH může být před slovesem, což není tak běžné a nebo na konci.

Takže obě věty (z článku i z testu) jsou správně. O.K. Jasný :-) Díky

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.