Help for English

Treating

 

They treating you alright?
Je tahle věta správně? Nebo co vlastně znamená? Chápu to správně, když se to přeloží jako ‚Chovají se k tobě dobře?‘ Ale to by tam muselo být i to ARE. Bylo to v prvním dílu O.C. na začátku.

v hovor. angličtině se sloveso BÝT často v průběhovém čase vynechává:
What you doing?
You going home?
apod.

Copak, začal jste se taky dívat na O.C.? (Trošku seriál jiného rázu než Stargate Atlantis :-)
V březnu bude soutěž o celou první sérii The O.C. na DVD (7 dvd). Tak koukejte, ať jsou pro vás pak soutěžní úkoly snadné.

Ano znamená to Chovají se k tobě dobře.

Buď řekli They're a vy ste to nezaznamenal, nebo to are neřekli,je to špatně,ale je to hovorový.

Nemůžu posoudit,protože sem ten díl anglicky neviděl.

Děkuji za odpověď, samozřejmě změnil jsem trochu téma a přešel na O.C. California. :-) Ale samozřejmě se dívám na Stargate pořád, stejně tak i na Prison Break. A ještě mám dotaz, v anglických titulcích je ‚I‘m assuming you don't plan on coming back.' Pak jsem se ještě díval na transcript na internetu (http://www.twiztv.com/…in/theoc.cgi?…)
a tam je ‚I would assume you don‘t plan on coming back'. Tak teď nevím, jestli mám věřit titulkům nebo transcriptu. Víc tam teda slyším to I'm assuming… Co si myslíte, že je víc důvěryhodnější? Titulky nebo transcript?

mmt, poslechnu si to.

Je tam stoprocentně ‚I‘m assuming'

Děkuji. A soutěž v březnu o O.C.? Heeej, tak to bych jako fakt chtěl :-D To se budu muset asi snažit.

Jó, ty seriály…
Ale O.C. je moc pěknej seriál… škoda že jsem ho už dokoukal. Hledám teď vhodnou náhražku, ale zatim marně. HEROES mě tak nezaujali, GOSSIP GIRL je spíš pro holky, ONE TREE HILL je předramatizovaný… stahuju si ted pilotní díl TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES… tak uvidíme, ale to bude spíš akce.

Ta soutěž – bude to série deseti otázek na O.C. (každý den jedna), odpovědi na ně bude možný snadno najít na internetu. Kdo na všechny odpoví, bude ve slosování. Teďka už je nějaký čast účast tak 20–30 lidí v každé soutěži, takže si myslím, že šance je poměrně vysoká.

Já jsem ještě viděl Kyle XY, nebylo zas tak špatný. Celkem jsem tomu i rozuměl. Heroes mě taky prvně nezaujali. Ale jak jsem viděl víc dílů, tak mě to nepustilo.

ok, možná ještě jeden díl HEROES vyzkouším…

TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES ?

ze zkušenosti vím,že seriály podle vysokorozpočtovejch trháků za moc nestojej viz Blade seriál,smallvi­lle etc.

No, uvidím, taky si od toho moc neslibuju, ale na pilotní díl kouknu.

Aby to nebylo něco podobnýho jako Bionic Woman, což byl myslím celkem propadák.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.