Help for English

Chybka

 

Vsiml jsem si drobne chybky(alespon myslim). Nastavil jsem si jazyk na anglictinu a napsal jsem jeden komentar k clanku wish clauses a vyskocila na me tabulka:

Your comments have been submitted to our database.

Thanks you!

Pokud me pamet nesali, tak jsem pravdepodobne slyse, ze neni mozne rict Thanks you, ale jen Thank you, nebo Thanks. Pokud se mylim, tak mi to prosim reknete:) V kazdem pripade si myslim neni treba nic menit, nebot pochybuji, ze by melo vice uzivatelu nastaveny jako jazyk anglictinu:).

Abych řekl pravdu, vůbec nevím, že tu jde jako jazyk angličtina nastavit… Možná je to nějaký starý jazykový soubor, který ale rozhodně nemůže být kompletní… Anglickou verzi máme v plánu (už dlouho), ale to ještě hodně v budoucnosti.

THANKS YOU je samozřejmě špatně.

Prosím o radu: V sekci "cetba-zjednoduš.lit .díla " mi Tobermory čte dvojhlasně,což je dost protivné.Čím to je?

A ještě jeden dotaz: Když si některé to dílko přečtu ,chci se vyzkoušet online ,tak na "listen to "mě vevyslovovuje,4ím to? Ještě nedávno to chodilo.Jana.v

Dobrý den,
dvouhlasné čtení může být způsobeno tím, že v tomto článku jsou dvě nahrávky – jedna v Britské a jedna v Americké angličtině, proto se chci zeptat, zda ono dvouhlasné čtení je v různé angličtině?

Pokud ano, tak se zkuste kouknout na přehrávače překontrolovat zda oba přehrávají, popřípadě jeden pozastavit.

Proto bych se chtěl zeptat, zda ono dvouhlasné čtení se spustilo automaticky hned po zobrazení stránky? a jaký používat internetový prohlížeč a operační systém?

Mám trochu problémek s vaším výkladem slova „tuxedo“ v tématu Clothing. Domnívám se, že to není frak, ale am. název pro smoking, tedy to, co je v br.ang. „dinner jacket“. Frak, tedy to, v čem hrají filharmonici a v čem vypadají chlapi jako vlaštovky, to je podle mě „evening dress“ , lidově „tails“, ev. „penguins“. Jak to vidíte vy? Jinak se mi vaše stránky moc líbí :-) Ew

Máte pravdu, opravím to.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.