Help for English

Děkuju mooc

 

Také se musím přidat k řadě „chválících“ :-). Jako věčný začátečník jsem se konečně rozhodla svoji angličtinu někam posunout a marně na internetu pátrala po něčem, co by mi víc pomohlo. Až jsem náhodou našla tyto stránky, jsou opravdu skvělé a (jak už zde bylo řečeno) ač jsem již leckteré věci měla znát a chápat, až Váš – úžasně jednoduchý a logický -výklad mi pomohl to pochopit úplně. Ještě jednou díky za skvělý nápad a hlavně úsilí, které tomu věnujete! Věra

Dobrý den,
ráda bych se přidala k zástupu ostatních obdivovatelů této stránky. Je úžasně propracovaná, přehledná a velice užitečná. Moc za ni díky. Používám jí dost často, i když jsem se zaregistrovala až ted. Angličtinou se zabývám intenzivě řadu let, 4 roky jí i učím na ZŠ. Materiály z těchto stránek se mi hodí do hodin, ale ráda si procvičuji a zdokonaluji i svoji angličtinu. Tak jsem Vás chtěla poprosit, zda by šlo zařadit více aktivit, materiálů, písniček, readingů, testů atp.v úrovni advanced a proficiency. Moc Vám děkuji!!!!

Pane Marku,
právě jsem se dívala na Váš Language Lab. Vypadá to velice zajímavě, jen se mi nepodařilo na těch stránkách najít pro jaké úrovně je možné to použít… díky!!

LANGUAGE LAB se dá použít od naprostých zaačátečníků, dokonce s dětmi, které ještě neumí číst a psát, až po úrovně ADVANCED a PROFICIENCY. Studenti vyších úrovní si už budou muset většinu slovíček editovat sami, ale přesto nástroj zkoušení slovíček je velice účinný i pro ně. Potřebujete se naučit okruh nových slovíček, např. z odborné angličtiny – místo toho, abyste si je psali do sešitu, si je napíšete do Langauge Lab a ten Vás je potom naučí.

Na Help for English se snažím psát nejvíce články, které jsou určeny největšímu počtu studentů. Nejčtenější jsou úrovně STARTER – INTERMEDIATE, studenti těchto úrovní k nám chodí především. Proto se na ně soustředíme nejvíce. Většinu článků tu má na svědomí jeden člověk (já) a stíhat se nedá všechno.

Děkuji Vám za rychlou odpověď, vážím si jí o to víc, že vím, jak hodně jste vytížený.

Ale určitě nějaké proficiency a advanced budou.

Dobrý den,
mám problém. Zaregistrovala jsem se u vás. Ikdyž zmáčknu „odhlášení“ a odejdu úplně z netu, při další návštěvě se automaticky „přihlásím“ bez zadání hesla. Ač jsem při prvním přihlášení odklikla „nikdy pro toto místo“ (pamatování hesla). Dá se s tím něco dělat? LenkaKS*

Mrkneme se na to.

Dobrý den,
chtěl bych touto cestou ocenit práci všech autorů „Hepl for English“. Nedávno jsem se dostal do situace, že s několika kolegy vyučujeme AJ u skupiny dobrovolníků (rozmezí od úplných začátečníků po pokročilé) a pro mě jsou tyto stránky velkou pomocí. Při výuce kombinuji různé zdroje (Angličtina pro samouky-jako osnovu, Help for English – gramatika a poslechy apod.
Ještě jednou díky
… to be continued …

Něco k poslechům,
vím, že už o tom psalo hodně lidí, ale stejně …
Myslím, že by nebylo špatné udělat nějaké poslechy přímo k tématům v gramatice (např. stupňování příd. jmen + poslech s použitím …). Na konec přidávám jeden tip: Při své výuce používám i poslechy pro pokročilé a to konkrétně Zprávy. Pokud má někdo zájem na následujících stránkách může stáhmou každý den zprávy (cca 6Mb v MP3) včetně přepisu textů (POZOR, není přepsáno celé zpravodajství, nutno upravit).
http://www.radio.cz/en/
Vlevo nahoře je text a vpravo pod „Listen to radio Prague od demand“ jsou poslechy.
S pozdravem Paran

Poslechy jsou pro nás stále poměrně technicky, finančně a personálně náročné – potřebujem k tomu lidi (rodilé mluvčí), kteří to jsou schopni udělat kvalitně (musí mít nějaké nahrávací zařízení…) a levně. A tato kombinace se těžko shání.

skvělý stránky,. tady má někdo angličtinu asi hodně rád:-))

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.