Help for English

Minulé časy (Geoffrey Chaucer)

Komentáře k článku: Minulé časy (Geoffrey Chaucer)

Re: Re:

mám Operu, všechno mi funguje bezvadně, až na tenhle článek, kde mi o ty výsledky docela šlo, protože jsem se to pečlivě učila :-) zhruba tuším, kde ty chyby mám, ale stejně bych byla radši, kdybyste mi to mohl napsat…díky
jinak fakt super stránky, každý den se z nich dvě hodiny učím a konečně mám pocit, že tomu rozumím

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Falcco1 vložený před 13 lety

Re: Re:

mám Operu, všechno mi funguje bezvadně, až na tenhle článek, kde mi o ty výsledky docela šlo, protože jsem se to pečlivě učila :-) zhruba tuším, kde ty chyby mám, ale stejně bych byla radši, kdybyste mi to mohl napsat…díky
jinak fakt super stránky, každý den se z nich dvě hodiny učím a konečně mám pocit, že tomu rozumím

Re: Re: Re:

To je divné, Opera by to měla zvládat v klidu. Zkuste jiný prohlížeč (IE, Chrome, Mozilla, Firefox) a klikněte na vyhodnotit a napište si správné odpovědi.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 13 lety

To je divné, Opera by to měla zvládat v klidu. Zkuste jiný prohlížeč (IE, Chrome, Mozilla, Firefox) a klikněte na vyhodnotit a napište si správné odpovědi.

Re: Re: Re: Re:

ok, díky…
ještě mám jednu prosbu…Jak byste doplnil časy do věty Since you (leave) school, you (travel) a lot. Asi je uplně jednoduchá, ale já se do ní nějak zamotala.
díky

A ještě se moc omlouvám, že otravuju, ale mám ještě jednu větu z učebnice New success at First Certificate. Before I got this job, I (work) for a bank for three years. Dala bych had worked, ale ve výsledcích je worked. Je ta moje verze špatně? Nevím, jestli jí učebnice nebere třeba jen proto, že předminulý čas se v této kapitole ještě nevysvětloval.
Nicméně…učebnici asi odkládám a budu se učit podle vašich stránek

V souvětích, kde je ve vedlejší větě BEFORE se předminulý čas nepoužívá. Musím na to napsat článek. Jeden tu u nás je (od jiného autora), ale ten to má špatně napsané. Budu muset předělat.

:D

100% – ale pred prvým semestrom na výške som mala možno 70%, no som rada, že v tom mám konečne upratané a ešte aj po roku si to pamätám:D

Chtěla bych se jen pozeptat. Ve druhém políčku.. „thinking about the question which the Queen ..... " já to pochopila tak, že přemýšlí o tom, jakou otázku mu teprve položí, tím pádem, mohlo by tam býti "was going to ask“ ? Čímž bych měla na mysli, co má v úmyslu udělat.

zdravim, jen jsem se chtel zeptat jestli tam je preklep ve vete: kdyz nenasel odpoved teda jestli to tak ma byt. Je tam slovo aswer a to neznam, podle me by tam melo byt answer. Jinak paradni stranky :)

Dobrý den, dělal jsem si tento test a u věty, kdy přemýšlel o otázce, kterou kdyby nezodpověděl, zemřel by, jsem dal třetí kondicionál. A špatně. V zhledem k tomu, že příběh neznám, z úryvku není možné posoudit zda na otázku již správně odpověděl a teď už to má za sebou a jede si pryč lesem (3.kond) nebo ho zodpovězení teprve čeká (2.kond).

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit nebo se můžete přihlásit účtem na Facebooku.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.