Help for English

Grammar Theme Park: Christmas (Advanced)

Komentáře k článku: Grammar Theme Park: Christmas (Advanced)

 

omg!

Tak mám 87 procent. U Cleft sentence jsem si byl opravdu jistý, ale překvapilo mě, že nejde CF s how!!! To si budu muset zapamatovat na zkoušku ze syntaxu. Taky jsem zkazil tu podmínkovou větu. To byl pořádnej chyták.

Takový zbytečný chyby, jdu se zahrabat :-(

100%, ale ufff :o

Tak z obou 47%. :?

53 %..:(
Pátou větu jsem pochopit tak, že obě dvojčata byla zklamaná, protože nikdo nezjistil, co by si přála pod stromek. A nezdálo se mi ani „for for Christmas“, což je nakonec dobře..

Wow otázky 5–10 mám špatně zbytek dobře, zajímavé. Jinak díky za test, aspoň se naučím něco nového.

60 %

to jsou věci,lepší než upper-inter :shock:

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Honza vložený před 15 lety

60 %

to jsou věci,lepší než upper-inter :shock:

Re: 60 %

Však to je pro Advanced. Akorát je to zatím zařazené ve stejné kategorii jako upper-intermediate.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Pilda vložený před 15 lety

Re: 60 %

Však to je pro Advanced. Akorát je to zatím zařazené ve stejné kategorii jako upper-intermediate.

Re: Re: 60 %

Opraveno. Sekci ADVANCED tu zatím nemáme. :-)

:? mmm jenom 3/5, ale koukám, že ty cleft sentences se tady objevujou celkem často, tž musím dotrénovat tj…no a samozřejmě mám špatně lay… :-)

73% :-)

Hm, tak tentokrát pro změnu propadák. Měl jsem jen polovinu. A štve mě to, protože některý věci bych si fakt už mohl konečně zapamatovat :-(

LOLUT

87% :-D
Pěknej test.

good test :-)

Re: Re: Re: :)

Představte si, kolik češtinářských nesmyslů jste již slyšel od rodilých Čechů. Zkuste si třeba vygooglovat vazbu „řekli o mně, že“ a pak to samé, jen napište „mě“. Zjistíte, že takovou věc má většina lidí špatně. Nemůžete se tím přeci řídit.

Právě, mluvčích je na světě hodně a tu a tam si každý říká, co se mu zachce, a vy se nemůžete učit jen tak co vám přijde pod ruku. Učte se angličtinu správnou a spisovnou. Kvalitní anglické slovníky a učebnice dnes zahrnují i rozdíly mezi britskou a americkou angličtinou, takže se nemusíte bát, že se něco naučíte špatně.

Testy zásadně vytvářím tak, aby tam nebylo nic diskutabilního. Samozřejmě se tu a tam stane, že nějakou variantu opomenu, to neříkám. Ale věřím, že se tu nesetkáte s testem, kde by byla přijatelná americká forma označená jako špatná.

A nemyslím si, že by takové testy byly typické pro Brity. Zkuste si např. test SAT, který dělají američtí středoškoláci.

Navíc tento test je pro ADVANCED studenty.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.