Help for English

PET exams

 

Gratuluju!

je tam pod mym jmenem velke „PASS“. :-) jen jsem tam nikde nevycetla ty %. :-)
jinak vsem uspesnym gratuluji a tem neuspesnym vzkazuji, at to nevzdavaji. 8-)

Tak % jsem tam opravdu také nenašla, ale mooooc by mě to zajímalo… Chtěla bych vědět, jak moc mi zbývá na FCE… Jinak také všem gratuluju a nejvíce děkuju těmto stránkám, protože bez nich bych to určitě nezvládla! Takže ještě jednou velké DÍKY!!! :-)

Taky jsem to zvlááádla :-D a jsem happy :)) mam pass tak je to mezi 70% – 84%…pak je pass with merit a to je 85% and above…jinak taky všem gratuluju :-D

No vida! Vratil jsem se z nadherne dovolene na ostove Ischia a rychle se bezel podivat na vysledek. PASS WITH MERIT. Jsem velmi stastny a prekvapily me vysledky. Dovednosti, u kterych jsem si vubec neveril jsem mel excelentni. Hura! :o
Take by me zajimalo jak narocnejsi je FCE. Chtel bych zkusit zimni termin. Koukal jsem zde na ukazkove testy a urcite si zas koupim knihu s testy od autorky F.O´Dell. Vrele doporucuji! Takze vsem ostanim uspesnym gratuluji a tem mene uspesnym dodavam odvahu na to se poucit a nebat se jit znova.

Gratuluji všem, co zkoušku složili.
V prosinci bych rád PET zkoušku absolvoval.Chtěl bych se však zeptat všech, co zkoušku absolvovali, jak je to s termíny jednotlivých částí.Na některých stránkách jsem se totiž dozvěděl,že poslech a mluvení se skládají týden před psanou formou.Zdá se mi to však nesmyslné. :?:
A jaké máte vůbec ze zkoušky pocity? :?:

Ach jo, já jsem tu zkoušku neudělala :-(. Tak jsem se snažila, ale bylo to málo. Moc mi tahle stránka pomohla, ale asi budu muset více pracovat na své angličtině.
Myslíte, že se ta zkouška dá složit bez přípravných kurzů na PET?

Ahojky Jitttuš, z toho si nic nedělej, určitě to příště zvládneš!!! Teď už víš, jaká je atmosféra, víš náročnost zkoušky a teď už jen zbývá zaměřit se na znalosti, které ti chyběly… Myslím, že na PET přípravný kurz nepotřebuješ, ovšem jen pokud víš, že ty znalosti máš. V tom případě je potřebuješ trošku samostudiem oprášit či doplnit… Ale v každém přápadě to nevzdávej a určitě to zkus znovu!!!! :-)

AHojda,tak já Pet taky nedala,ale počítala sem s tím,protože sem nerozuměla poslechu a nervozita hrála své.Možná si ji udělám na zimu,aspon vím, do čeho jdu. Chci se optat,slyšela jsem, že existuje zkouška na stejné úrovni jako Pet,ale je to z obchodní angličtiny! Nevíte, kde bych sehnala více informací,jak zkouška probíhá,jaké materiály,..?? :-)

hi!prosím nevíte někdo, jak se na tu zkoušku přihlásit online?na stránkách britské rady to po mě pořád chce přihlášení, ale já na těch stránkách ještě účet nemám a nikde to tam není možný si ho založit!! :idea: díkkyy moc
btw:chystám se letos v prosinci :-)

Dobry den, chcela by som sa spytat,kde hladat informacie popripade nejake temy na statnice z anglictiny pre cestovny ruch?? :?:

ahoj, můžu se zeptat, nevíte někdo, kde se skládájí ty zkoušky, když jdete do prahy??napíšou mi to v nějakým dopise?díky

Nebojte, zcela jistě přesné informace dostanete.

:):):) pass with merit !!! :):):) :shock:

Congrats!

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.