Help for English

FCE (Dec.) 2008

 

I GOT IT.....GRADE B.......ohhhh yeaaaaaaaaaah :-D :-D :-D

taky B…77.. :-D zvlastni jak rano jsem byl rad za cokoliv a ted premyslim kolik mi chybi do A :-)

a co ty seqwence??…jaks dopadl??…

seqwence to někde zapíjí si myslím :D Odhaduju, že to dal na A :) Já se na FCE chystám až v prosinci takže zatím mám čas.

:-) jn…asi taky pudu v prosinci...­..jinak ten seqwence me zajima

kašli na body,hlavně že je to tam :-)gratuluju všem čerstvým FCEčkářům 8-)

Překvapí vás to, ale nebyl jsem… To že jsem založil téma neznamená, že jsem byl na zkoušce :-) Ale už jsem domluvenej na letní termín ještě s bratrancem… A? Vždyt nejsem ani 100% B2, FCE bych si zatím ještě netroufl… v to léto už to bude OK :) ale díky za starost, potěšilo mě to :-D Všem jinak gratuluji :-)

No kdybys byl 100% B2 tak dáš možná i CAE. takže asi myslíš B1 že :). Btw je tu někdo z Ostravy nebo Frýdku-Místku kdo se taky chystá na FCE v prosinci ?

Tak se taky ohlásím, i když jsem do diskusí pod články začal přispívat až po zkoušce FCE – mám 83% – A (pochlubit se musím. :-) ) Nejhorší byl Writing, asi mi hodně strhli za přetáhnuté slova.

Gratulace pro : michal13333, gatuso, Lamice27 a Ertefol. Můžu dotaz? Jak to ted funguje s výsledky, jak vypadá ten nový statement of results? Je to nyní u všech zkouškách?

děkuju děkuju :-) :-D nevím co je myšleno tím u všech zkouškách, ale vypadá to tak že mám PASS result A,B nebo C a pak ty jednotlivý stupně jako Exceptional good borderline weak a tam se přiřazujou jednotlivý části zkoušky…doufám že je to trochu srozumitelný :-)

Ukázku nového statementu of results máš možnost vidět zde – http://www.cambridgeesol.org/…_results.pdf.
Všem úspěšným gratuluji. :-)

jo já myslím,že ted je to uděláno bezva ty výsledky,vidíš tam pěkně jakou část si udělal dobře a jakou jsi po**al takže víš co pilovat dál :-D

Je to přehlednější než ta straší verze a líbí se mi, že tam máte konkrétně 70/100 apod. Tohle inovovali dobře, děkuju za odkaz :-D

zajímalo by mě,jestli někdo před FCE nebo CAE zkoušel mocktest..já osobně byl minulý rok v dubnu a myslím,že je to skvělý,že si to člověk vyzkouší ještě dřív,než na zkoušku jde…stojí to něco kolem 500kč a hlavně vám pak mailem pošlou opravené testy takže je možný si to znovu projít 8-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.