Help for English

Picture description

 

Napište někdo svoje názory, prosím. Co si o tom myslíte, jestli by o to byl zájem . . .
Děkuji

Já myslím, že je to SUPER nápad! Ale všechno má pro a proti: to „proti“ je v tomto případě, že by byla potřeba opravit ty textíky od chyb, a to také zabere čas. :-(

Já si myslím, že Rudyardovi z toho věčného komentování už odpadávají kusy mozku. Vlastně by se dalo říci, že je docela chudinka, když to má tááák těžký… :-D

Jinak s těmi obrázky je to super nápad. Popisovat cokoli kdekoli zkouším často, ale bohužel mě nemá kdo opravit, když udělám chybu. Takhle bych to měla opravené a zároveň bych tím třeba i pomohla někomu jinému.
Dík za nápad :-)

To „překlep moje chodidlo“ znamená „typo my foot“.

To „my foot“ se používá tak že opakujete to co někdo řekl, a s přidáním toho „my foot“ na konci té opakované věty takto vyjádříte nesouhles, že vy tomu nevěříte.

Tak třeba, někdo mi řekne … „Adík je slušný kluk“. Já s tím nesouhlasím, a tak vám odpovím … „Adík je slušný kluk my foot! On mě nazývá HOVADO … a i když by měl pravdu, není to moc slušné.“

Koukněte tady:

http://idioms.thefreedictionary.com/my+foot

Taky bych mohl říci … „Typo my arse“.

„MY ARSE“ je to samé jako „MY FOOT“ … je to ale dosti neslušné. Adíkovi se to určitě bude líbit.

http://idioms.thefreedictionary.com/My+arse

Jo, jo, to se mi bude hodit, navíc si to budu určitě skvěle pamatovat ve spojení s tebou :-D
Jo, a mimochodem, jestli sis nevšim – jsem holka. Ovšem, pokud jsi barvoslepý a nerozeznáš modrého panáčka od růžového, tak sorry. Možná proto sis nechal raději jen šedého. Nebo že bys byl mutant…? :shock:

Adík je mužské jméno. V profilu nám Adík říká že je „optimista“, ne optimistka. ...... A že má v profilu „svobodný/á“, a že se teď tady hádá o tom že on je žena a ne muž, to mi říká že on je asi transsexual, a že měl tu operaci někdy mezi časem kdy se tu zaregistroval a dneškem. ..... Dobrý večer, Adélko! Jdi si opravit svůj profil!
:-D :-D :-D

1. Adík je přezdívka
2. Nehádám se, pouze konstatuji
3. Některé názvy se berou jako všeobecné, např. chirurg může být taky žena a nebudou jí říkat „chirurgička“

Ale na tebe je vážně škoda plýtvat časem, v pozdním nedělním odpoledni mám lepší věci na práci 8-)

To Rudyard – Pokud sis toho ještě nevšiml, tak při vyplňování profilu si volíš z nabídky možností, ve kterých je uvedeno flegmatik, cholerik apod. Tedy zdánlivě rody mužské, ty však – jak říká Adík- mohou znamenat i osoby rodu ženského a středního. Např. ve větě: „Podívej, tamhle běží pes“ se použije slovo pes, které označuje celý druh. Máme tedy namysli samce i samici, dokonce i štěně! Kdyby byli všichni takový puntičkáři jako ty, tak by moje příkladová věta musela znít asi takhle: „Podívej, tamhle běží pes, fena nebo štěně.“ To, že o sobě dívka řekne, že je flegmatik, neznamená, že by neměla jasno ve svém pohlaví, ale to, že mluví normálně česky. Tak laskavě přestaň plácat nesmysly a začni dělat něco užitečného…

:-D

Rudyard si toho nevšiml, protože ve svém profilu nic nevyplnil. DOKONCE ANI POHLAVÍ. :-D

Není divu, že je takový, musí to mít opravdu těžké coby bezpohlavní jedinec… :-D

Tak, teď ale už necháme Rudyarda být. Tohle fórum a vůbec celý web by měl sloužit k něčemu jinému, než k podobným diskusím. Ruda si to sice způsobil sám, ale přestaneme přikládat do ohně.

Pro Rudu tu mám varování, že jsme s Petrem už Vážně zvažovali jeho BAN, tedy zákaz přispívání jak mezi komentáře, tak do diskusního fóra. Domníváme se, že tu vytváří špatnou atmosféru, ve které se uživatelé popichují navzájem a vymýšlí způsoby, jak jeden druhého nejlépe shodit. Před Rudovým příchodem tu nic takového nebylo.

Zase nás může nařknout z toho, že je nemožné z Čechů dostat pryč komunismus, ale my to vidíme jinak.

Svobodu projevu uznáváme, ale na druhou stranu toto jsou naše stránky, máme za ně zodpovědnost a snažíme se je vést určitým směrem. Pokud se někdo snaží z toho udělat něco jiného, neumožníme mu to. Je to naše právo a naše zodpovědnost.

A jsme připraveni u první příležitosti tento BAN spustit, bez dalšího varování, upozornění či vysvětlení.

Pravda, když teď tak čtu příspěvky tohoto tématu nazpět, koukám, že původní téma se jaksi zcela vytratilo. Omlouvám se za své uštěpačné poznámky a slibuji, že od této chvíle už budu Rudyardovi „kousance“ ignorovat. :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.