Help for English

Picture description

 

Adík!
I think it was Vít himself who recorded that word „printer“ as „prinr“ on his and Peter's Slovník. No wonder he's now after me like a viper. I should't have laughed at it so loud. :-(

Nooo, nehledě na Rudíkovy poznámky jsou to vážně skvělý stránky! Mě osobně hodně pomáhají a myslím si, že zdaleka nejsem jediná! I Rudík by se mohl ledasčemu přiučit! :-D
A k těm obrázkům – myslím, že je to výbornej nápad! A i pro maturanty (jakože se k nim asi letos připojím 8-) )!

A picture is worth a thousand words.

No to ti neberu, ale u matury ten obrázek prostě popsat MUSÍŠ… Teda pokud chceš odmaturovat…;o)

S obrázky jak to tu bylo navrženo by ale byl jeden zásadní problém, a to s autorskými právy. Studenti by mohli posílat jen své vlastní obrázky a nebo public domain. A takové se neshání snadno.

Brej podvečír! A kdyby studenti ty obrázky teda sami nakreslili… To by šlo??? :-D

Jé, teď jsem teprv pochopil, že ty jsi Peťka… :-)

:-D tak gratuluju! A co s těma obrázkama???;o)

Šlo by to???

Nebo by se mohli použít vlastní fotografie . . . z přírody, společnosti, města atd.

To taky neni špatnej nápad, akorát by asi musely mít lepší rozlišení co??? :?

Nene, vlastní fotky jsou OK, rozlišení, na to se na webu moc nehraje. Jde o to, aby byly do šířky tak max 500 pixelů, aby se nám vešly na stránku.

Pokud se tedy chcete do něčeho takového pustit, udělám v sekci ‚maturita‘ podsložku ‚popis obrázků‘ kam budou moct přispívat uživatelé, alespoň na zkoušku několik obrázků pro začátek… takže pokud chcete, pošlete obrázek a k tomu svůj popis, obrázek ale musí být zaručeně PUBLIC DOMAIN nebo k němu musí být svolení autora, nebo váš vlastní (fotka, kresba apod).

Jsou mugshoty (policejní fotografie zločinců) ‚public domain‘?

http://www.helpforenglish.cz/…/user/na.gif

Myslím, že s těmi vlastnímo obrázky nebo fotkami je to moc dobrý nápad..určitě bych se taky zapojila, s fotkami by nebyl problém, ale horší je to s mojí angličtinou…:? Tak jsem se chtěla zeptat, jestli texty budou procházet alespoň nějakou zběžnou kontrolou…

No, to by asi bylo už nad mé síly… takže si to určitě přečtu a když to bude alespoň trochu OK, dám to tam, samozřejmě s upozorněním, že se jedná o práci studenta.

Potom by mohli k tomu psát komentáře, nápady, vylepšení, opravy apod. další uživatelé.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.