Help for English

I and friends

 

:-)

Tenhle příspěvek by měl být asi smazán, ale mám otázku. Je ten nadpis vůbec správně napsaný? Neni pravidlo, že zájmeno I nemůže být samotné a tudíž by tam mělo být Me and friends? Nebo lze obojí?

Říká se většinou MY FRIENDS AND I nebo ME AND MY FRIENDS

Děkuji

ME AND MY FRIENDS? :? :-D

Rudyard
jestli s tím nesouhlasíš a připadá ti to legrační, proč nenapíšeš seriózní odpověď a vysvětlení, jak to co nejlépe vyjádřit? Tvůj smajlík je jen nicneříkající posměšek! :shock:

Rudyarda už řešit nebudem, včera dostal ‚ban‘, takže v komentářích se budou jeho příspěvky objevovat až po kliknutí na ‚i nevhodné komentáře‘ a do diskusního fóra nemůže už psát vůbec.

Jen tak mimochodem, ME AND MY FRIENDS – na googlu skoro 2 miliony případů, jmenuje se tak např. písnička od Red Hot Chili Peppers, je to taky název jedné knihy. Podobně v četnosti je MY FRIENDS AND I.

Jiné varianty (I and my friends, nebo My friends and Me) mají jen něco přes 100 tisíc.

To jsem nevěděl, že někdo dokonce může dostat BAN. :-)

… no jo, Marek už Rudyarda na to upozorňoval několikrát :-D

Do teďka to nešlo. Ale už jsme se na to s Petrem nechtěli dál dívat… říkat studentům, kteří sem jdou pro radu, že jejich angličtina je na úrovni pětiletých dětí, to není to, co na svých stránkách chceme mít.

Sice jsme přišli asi o jednoho věrného návštěvníka, ale pokud sem bude místo 7000 lidí denně chodit jen 6999, to tak velká škoda není.

Tyto stránky jsou pro ty, kteří se chtějí něco naučit, nebo kteří chtějí lidem pomoct se něco naučit. Ruda sem nechodil ani z jednoho z uvedených důvodů.

Nechceme dopoadnout jako diskuse např. u různých zpravodajských stránek, kde se příspěvky uživatelů spíš podobají verbálním bitvám, jeden druhého uráží za jeho názory…

Jenom se zeptám, a co když si založí nový profil a bude se přihlašovat z jiného počítače???…i když by se časem stejně prozradil a všichni by věděli, o koho jde, tak by zase otravoval… :-(
Muselo se stát asi něco vážného, když to došlo tak daleko…, ale udělali jste dobrou věc, myslím, že spoustu lidiček odradil…
Marku, možná by nebylo od věci nějak to zveřejnit, že je Rudyard zablokovaný a taky jako varování pro ostatní. Pár lidí mohl odradit, tak do diskuse nechodí a nedozví se to…nebo myslíte, že je to nevhodné?

Taky už jsem o tom přemýšlel, nějaké info dáme jak ke komentářům tak k fóru o tom, za jakých okolností může člověk dostat ‚ban‘.

Když si založí nový profil a bude se přihlašovat z jiného počítače, tak mu to jednou či dvakrát projde, ale pak ho zase vyřadíme. Komentáře i diskusi procházím každý den několikrát, a každý den vyřazuji desítky zcestných komentářů (většinou dětí ve škole, které se při vyučování nudí)… jedno kliknutí navíc mi nic neudělá. :-)

…víte, Marku, jak se to říká – stokrát nic umořilo osla.
To mi ani nedošlo, že vlastně musíte ještě řešit „tyhle banality“. Už jsem to jednou psal, upřímný obdiv Vám i panu Hudíkovi za tak skvělé stránky i za všechny Vaše rychlé a výstižné odpovědi.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.