Help for English

The Legend of the Apache Gold

 

hra Apache Gold vyšla loni, diskuse k ní má cca 100 stránek, můžete pročíst v sekci HELP FÓRUM. Další dotazy tam ale prosím už nepište.

Hnůj můžete vzít ale jen do něčeho, kapradinku vezmete až když ji pohnojíte. Takže ten hnůj musíte donést k ní.

Dobrý den. Mohu se zeptat, zda v dole se dá vypátrat i něco jiného než vyrobit ten liquer. Nebo se jen bloudí? V lese jsem potka ducha. Mám mu říct to, co jsem slyšel u ohně?

nene, v dole je jen to pálící zařízení a lopata.

Díky moc :-D

Hurá, konečně jsem udělal i Apache gold :-D .Teď už mám i poslední skalp vaší super hry. Mohu se zeptat, zda neplánujete někdy nějakou novou hru a jak by se měla jmenovat? Tohle mě chytlo :-D

Plány na novou hru jsou nyní ve fázi příprav, i když nápadů mám hodně. Radši zatím nebudu nic prozrazovat.

Som v enclosure a neviem nájsť opraty, kde sú ?

Už to mám, najprv treba nasadnúť. :-)

Som pri opravenom destilátore. Rada by som si vypálila kaktusovicu. Mám fľasku plnú boh vie čoho, ale ozanmuje mi, že nemá ešte všetko. Čo mu chýba na výrobu pálenky ?

A som bola pod potruding rock, nechápem, čo to odo mňa s tým lanom chce ? Ja tam chcem len vyliezť obyčajnou lezeckou technikou. Nesúhlasí a nevie a odvráva :o

potřebujete ještě kukuřici.
Na tu skálu vylezete tak, že tam nejdřív hodíte provaz.

prosím, čo mám pri ohni urobiť, Flick the stick – nič – cez deň ani v noci, tancujem, ale že je to hlúpe. A medzitým som spálila aj všetok firewood a uhlíky sú už chladné. Ďakujem za pomoc. 81 %

firewood jste určitě nespálila. Když to jednu noc nevyjde, můžete se tam vrátit znovu.

Any bylo možné všechno udělat, je potřeba:

být na hoře v noci
mít přečtený deník
mít oheň
z ohně se musí kouřit
udělat vše v pořadí, jak se píše v deníku

Je noc, mám oheň, dymí sa z neho a mám prečítaný denník. Asi dávam zle tretí krok z rituálu. Pri prvom a druhom (tancuj, švihni) reaguje dobre. Ale keď dám „give it wave“ (zamávaj), nevie o čom hovorím. Asi píšem sprostosť. Aký má byť prosím ďalší povel. Ja už fakt neviem, toto je najťažší úsek cesty za pokladom. :oops:

GIVE IT A WAVE přece jde říct jednoduše. Jak se řekne ‚zamávat‘?

Mám to, síce z posledných síl. Ďakujem.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.