Help for English

Seabase Delta

 

jak získám to prkno? a taky…proč zase nemůžu cestovat mezi stanicema? Ztratil jsem kartu? Zdá se , že ji u sebe nemám. A když ji tam chci dát a jet dál, tak píše I can see little point in that.

magnet je ve speakeru hi-fi věže

Tak to ti nepomůžu Ramonis. Jedině najít kartu, protože čím věcí pobereš tak automaticky ti pouští ostatní věci.Já zase mám otevřený poklop výtahu a nevím jak dál.Vlézt tam nechce, uvázat lano nevím za co…

musíš se tam podívat teleskopem

prkno je na palubě vraku lodi, jj. a je dobré věci které jste už použili někde odložit, většinou se dají upotřebit jen jednou.

to máte sice pravdu, jenže třeba žvejkačku jsem používal dvakrát, tak jak mám vědět, co můžu odložit a co ne :--( Jinak právě jsem našel plastic card. Nechal jsem ji omylem ve výtahu, div, že mi nespadla za diskem. Tu bych už asi magnetem nevytáhnul.

co mi chybí na tu houpačku? Mám prkno, barel…

míč taky mám

Asi jsem nemožný, ale nevím jak hodit magnet do šachty. Na který příkaz to bere :oops:

Magnet jsem uvázal před několika minutami a teď jsem zjistil,že magnet prý nemám.Nemám ho ani v inventáři.Nikam jsem ho nepokládal a moc toho nenesu.

jenda176: Když jste ten magnet přivázal na lano, už je v inventáři spolu s lanem jen jako jeden předmět. Nehledejte ho.

Neházejte magnet, ale spouštějte šňůru.

ramonis: není to míč ale dělová koule. Není BALL jako BALL. :-) Dobrý téma na článek. :-)

Co se týče počtu předmětů, ve obou předešlých hrách to bylo nastavené na 10 předmětů. Na tuhle hru jsem to zvýšil na 15, ale jak je vidět, stejně je to ještě málo. :-) Otázkou je, jestli to pro příště vůbec dělat. Tehdy, když jsem to vymyslel pro Ten Little Indians, mi to přišlo jako bezva nápad…

Starší textovky kdysi jen prostě nedovolily vzít víc věcí. Já to dotáh až tak, že jak má přeplněné ruce, tak mu pár předmětů upadne. :-)

Tak samozřejmě mi došlo, že je to dělová koule :--D míč je jen pracovní název ;) Ale co mi teda hcybí do té houpačky. Mám dlouhé prkno, mí (kouli) i sud

To by mě zajímalo co dělám špatně. Chybí mi hřebíky?

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.