Help for English

Seabase Delta

 

Děkuji, ale musím říct, že než jsem vytáhl ten disk tak jsem vyplácal snad 20 příkazů „na spouštění“ atd. .......a to nemluvím o házení :-D :-D :-D

No, jak jste to prkno lámal z té podlahy, tak tam hřebíky byly, je otázka, jestli jste je sebral. Jinak asi budou stále na vraku. Ach jo.

grrrrrrrrrr…I al­ways lack patience. Hřebíku jsem si nevšiml.

jo aha, já mám asi blbý prkno. Takže ještě musím najít páčidlo? Nejde mi to vyndat kladivem. :-)

Hm…dental pincers taky nepomáhaj, ani šroubovák. Potřebuju kleště!

Dental pincers by měly pomoct.

tohle není fér :--( Píšu tisíce příkazů a až Pull out the screws with the dental pincers zabralo. Díky Jerofyzo. jinak bych tam zkejsnul

Ramonis – tam ještě nejsem,ale znám ten pocit.Těch příkazů co jsem vkládal a nešlo to......buď to píšeš špatně (jako já) nebo na to jdi jinak.Zkus nails místo screws.

ramonis: Až dohraješ, poprosím o log – soubor, kam se zapisují všechny tvoje příkazy a odpovědi na ně. U tebe konkrétně to bude asi zajímavý počtení. :-)

Ty hřebíky… pull the nails, remove the nails, pull out the nails… (with the pincers). Co jsi tam proboha psal?

Jinak většina předmětů, které je potřeba na výrobu houpačky, mají v popisku SEE WHAT YOU CAN MAKE.

2 Marek Vít: Ále, ani se neptej, většinou blbosti, já se vždycky u té hry rozčílím a přestanu přemýšlet hlavou. Nedošlo mi, že mám používat slovo „nails“ a furt jsem používal účelový věty :D Jinak nevim, jestli je to dobrej nápad posílat ten log, protože jsem byl ve hře několikrát opakovaně sprostej :D ale jestli ze mě chceš mít legraci, tak klidně. Za ty nápovědy to pošlu. Ale jaksi jsem to ještě nedohrál, protože žehlička je studená! A mě fakt nic nenapadá. Potřebuju vyžehlit tu fólii.
Jdu radši napsat kousek diplomky. Mohl jsem mít dávno stránku, nehrát hru, ale to jsem celej já.

studená žehlička? A co takhle ji zapnout. :-)

vždyť je plugged in ..!!! To snad není možný. Nedošlo mi, že má ještě zapínač! Ach jo, tahle hra dělá z normálních lidí idioty :--D

Naprosto nezaslouženě dohráno. gg = good game. Posílám log i kód.

Nevíte co mám dělat s tou miniponorkou? Uvolnit? Jak?

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.